ȘI NOI VREM AUTOSTRĂZI: Compania Elsaco Electronic se alătură protestului din 15 martie

ȘI NOI VREM AUTOSTRĂZI: Compania Elsaco Electronic se alătură protestului din 15 martie
Elsaco Electronic susține protestul inițiat de Ștefan Mandachi. Astfel, pe 15 martie, începând cu ora 15:00, pentru 15 minute, compania va înceta activitatea.
 
“Derulăm în prezent contracte de lucrări în toată țara. Infrastructura rutieră către șantierele din Moldova, mai ales, este deficitară, ceea ce pentru noi înseamnă timp pierdut și costuri suplimentare legate de menținerea flotei auto, ca să nu mai vorbim de riscurile de accidente la care se supune personalul implicat.
 
Dezvoltarea infrastructurii, prin construirea de autostrăzi și modernizarea drumurilor naționale, este singura soluție pentru a scoate din izolare și subdezvoltare Regiunea Nord-Est.

De aceea, pentru a trage un semnal de alarmă și noi ne alăturăm demersului inițiat de Ștefan Mandachi și vom opri activitatea pentru 15 minute, pe 15 martie, începând cu ora 15:00”, a declarat Viorel Iliuță, Director General Elsaco Electronic.
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
29

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
62

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
559

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...