Un câștigător la Oscar, îmbrăcat de brandul românesc cu ramificații botoșănene

"Pentru noi a fost o mare onoare să fim prezenți pe covorul roșu și pe scena Oscarurilor. Tatăl meu ar fi fost atât de mândru".

Un câștigător la Oscar, îmbrăcat de brandul românesc cu ramificații botoșănene

Sam Davis și Nora Seroussi

Sam Davis, co-producătorul "Period. End of Sentence", film ce a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj, a purtat la ceremonia de premiere un smoching Seroussi, celebrul brand românesc creat de J.A. Seroussi în anul 1999. Povestea din spatele acestui succes va fi inclusă în cartea Norei Seroussi, fiica omului de afaceri J.A. Seroussi, programată să fie lansată în acest an.
 
“Am fost invitată de Netflix să îmbrac nominalizații la Oscar. A fost una dintre cele mai incredibile nopți din viața mea! Sunt foarte impresionată de toți acești gentlemani care au ales dintr-o varietate de mari branduri să poarte smochingurile Seroussi. Pentru noi a fost o mare onoare să fim prezenți pe covorul roșu și pe scena Oscarurilor. Tatăl meu, Joseph Seroussi, ar fi fost atât de mândru”, a declarat Nora Seroussi. 

După ce a lucrat 35 de ani în România costume bărbătești pentru celebre mărci, omul de afaceri J.A Seroussi și-a lansat, în 1999, propriul brand intitulat “Seroussi”. J.A. Seroussi a fost cel mai mare investitor străin privat în industria confecțiilor din România, deținând în prezent 3 fabrici de confecții, Ikos Conf SA, Norada SA si Serconf SA (Botoșani).

La cea de-a 91-a ediție a Galei de decernare a Premiilor Oscar, România a fost reprezentată prin brandul Seroussi care a asigurat ținutele de ceremonie ale câștigătorului Premiului Oscar Sam Davis, co-producătorul scurt-metrajului Netflix “Period. End of Sentence” și ale nominalizaților Rob Epstein și Jeffrey Friedman, producători pentru “End Game”, Marc Shaiman, compozitor pentru coloana sonoră a filmului “Mary Poppins Returns” și Terence Blanchard, care a compus muzica din filmul “BlacKkKlansman”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
61

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
79

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...