Ofertele angajatorilor din județul Botoșani: Cresc salariile pentru faianțari, zidari, instalatori!

Ofertele angajatorilor din județul Botoșani: Cresc salariile pentru faianțari, zidari, instalatori!

916 locuri de muncă vacante în județul Botoșani, angajatorii din alte județe adăugând încă 79 de oferte. Inginerii sunt cei mai cautați, salariile începând de la 2500 de lei până la 4500 lei lunar.

Cei interesați au la dispoziție posturi de inginer confecții piele și înlocuitori, construcții civile, industriale și agricole, instalații pentru construcții, inginer industria alimentară, metalurgie, automatist, energetician, electronist. 

Un consilier grad profesional superior la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, cu vechime 7 ani și studii superioare economice, va avea un salariu de 4497 lei, în timp ce, la Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, un inspector de specialitate va câștiga lunar 3207 lei. 

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru persoanele cu studii medii, însă salariile ajung deseori și la 3000 de lei, atunci când este vorba despre faianțari, mozaicari, instalatori. 

VEZI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
39

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
77

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
140

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...