(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

Compania Hidroplasto anunță achiziția de noi utilaje pentru producția de granule din PVC.

În acest sens compania a receptionat in luna August:

1 Granulator marca Battenfeld cu două snecuri

1 Compresor marca Kaesser

Compresoarele cu șurub alimentează procesele de producție din industrie, producție și fabrici cu aer comprimat. Reprezintă prima alegere când este necesară o presiune constantă pe o perioadă mai lungă .

1 Uscător aer marca Kaesser

Uscătoarele de aer comprimat de la Kaeser asigură aer comprimat uscat optim în funcție de utilizare pentru toate debitele. Proiectate că mașini industriale de calitate ridicată, ne asigura instalațiile și procesele, chiar și la utilizarea cea mai dură, în mod fiabil împotriva daunelor cauzate de condens.

 

Investițiile au fost derulate din fonduri proprii.

Compania își va continuă investițiile prin achiziția de noi utilale de injecția pentru mărirea gamei de produse. Utilajele de injecția vor ajunge la Botoșani la începutul lunii Septembrie.

Credem în Botoșani , Investim în Botoșani!

Despre Hidroplasto: 

EXPERIENȚA

Fondată în România, în anul 2005, Hidroplasto s-a dezvoltat într-o companie națională de succes, cu o poziție de lider la nivel national avand o cifra de afaceri pe anul 2019 de 1,5 milioane de euro.

Suntem unul din puținii producători de Granule din PVC, macinatură din PVC dur și elastic, oferind clienților și servicii de regranulare.

PROFESIONALISM

Poziția de lider național se bazează pe filozofia antreprenorială a companiei. Spiritul nostru este sinonim cu un set puternic de valori și principii.

Oferim Soluții și Servicii de extrudare pentru izolarea conductoarelor electrice și anveloparea cablurilor LV, MV și HV.

Extrudare în diverse materiale flexibile termo-izolante. Dezvoltarea continuă a tehnologiei informației are că efect cererea permanentă de soluții pentru transmiterea cu precizie unui volum cât mai mare de date. Oferta noastră include soluțiile optime de extrudare pentru cabluri.

Suntem specializați în dezvoltarea și producția de sisteme și produse de etanșare rosturi de dilatație și turnare, profile pentru tratare rosturi de dilatație la construcții civile și industriale, suporți și aparate de reazem din neopren și dispozitive pentru poduri, suporți armați și nearmați, suporți glisanți și insonorizanți,  producția de ferestre și uși din PVC, consolidare și protejare în sectorul construcțiilor prin echipamente proprii.

Pe lângă producția acestei game de profile , mai oferim clienților noștri măcinătura din PVC dur și moale , Servicii de micronizare sau PVC micronizat , iar la cerere oferim PVC regranulat și granule din PVC pentru diverse aplicații.

LOCAȚII

HIDROPLASTO deține sediu de birouri, depozite și două fabrici de producție în Botoșani și Oradea.

VALORI

Spiritul Hidroplasto este sinonim cu un set puternic de valori și principii care constituie ADN-ul companiei.

SUCCES

Succesul Hidroplasto se bazează pe urmărirea strategiei corecte și pe încrederea și devotamentul angajaților.

(Comunicat de presă)



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
601

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
109

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...