Hidroplasto SRL crește și se dezvoltă: Încheie primul contract de livrări constante în Anglia

Hidroplasto SRL crește și se dezvoltă: Încheie primul contract de livrări constante în Anglia

Compania Hidroplasto a anunțat într-un comunicat de presă încheierea unui nou contract, de această dată cu o companie de renume din Anglia.

“Așa cum v-am obisnuit deja, după livrări constante în Cehia, Polonia, Germania, America, a venit rândul ca Hidroplasto sa încheie primul contract de livrări constante în Anglia.

Hidroplasto va livra un produs din gama PREMIUI. "Fulgi din PVC'', transparent. La rândul lor cei din Anglia, vor fabrica din materia produsă la Botoșani, protecții standard din PVC  tip spirală pentru arbori.

Acest produs din PVC tip spirală este conceput ca o  protecție  cu costuri reduse pentru protejarea  copacilor tineri dar și pentru anumite soiurile de plante tip gard viu .Se cunoaște faptul că livezile tinere sunt cele mai expuse în anotimpurile de iarnă și primavară la animalele care caută hrană. Astfel căprioarele, iepurii dar chiar și noile se hrănesc cu coaja copacilor, provocând acestora  grave stricăciuni . Aceste spirale sunt extrem de rapide și ușor de instalat și, în majoritatea cazurilor, nu au nevoie de alte materiale suplimentare  de fixare pentru a le susține.

Un beneficiu major în utilizarea acestei spirale din PVC este faptul că facilitează capacitatea arborilor de a crește împreună pe măsură ce se maturizează. Designul său de suprapunere evită riscul de strangulare a copacului și oferă, de asemenea, protecție împotriva utilizării substanțelor chimice pentru extirparea anumitor plante ce cresc pe lângă pomi. Experiența noastră arată că arborii tineri se dezvoltă mai bine cu orificii de ventilație, deoarece acest lucru reduce efectele mucegaiului și arsurilor care  împiedica creșterea, dar dacă se utilizează substanțe chimice, atunci ar trebui utilizată opțiunea fără găuri.

Spiralele pentru  copaci sunt fabricate într-o gamă largă de opțiuni de culoare, multe țări preferând anumite culori inspirate din natură, pentru ca aceste spirale să fie în armonie cu  mediul local.

Foarte impoetant că instalarea acestora sa se facă în mod corect pentru a permite creșterii și dezvoltării copacilor in cele mai bune condiții și în cele mai naturale moduri.

Suprapunerea spiralei trebuie să fie întotdeauna îndreptată în sus, cu orificiile de ventilație formând un model de săgeată îndreptat și în sus.

Spiralele sunt fabricate din 100% PVC reciclat și oferă cel puțin 4 sezoane de vegetație de protecție chiar și la niveluri ridicate de expunere la razele UV. În cele din urmă, PVC-ul se descompune în particule inerte minuscule prin degradare  care nu va afecta pământul din jurul plantației de copaci. Utilizarea PVC reciclat permite, de asemenea, reutilizarea resurselor valoroase care, în cele din urmă, ar ajunge în depozitele de deșeuri”, a precizat compania într-un comunicat de presă.

În prezent Hidroplasto mai ofer:

- Solutii si Servicii de extrudare pentru izolarea conductoarelor electrice si anveloparea cablurilor LV, MV si HV. Extrudare in diverse materiale flexibile termo-izolante.

- Dezvoltarea continua a tehnologiei informatiei are ca efect cererea permanenta de solutii pentru transmiterea cu precizie unui volum cat mai mare de date. Oferta noastra include solutiile optime de extrudare pentru cabluri.

- Suntem specializați în dezvoltarea și producția de sisteme și produse de etanșare rosturi de dilatație și turnare, profile pentru tratare rosturi de dilatație la construcții civile și industriale, suporți și aparate de reazem din neopren și dispozitive pentru poduri, suporți armați și nearmați, suporți glisanți și insonorizanți,  producția de ferestre și uși din PVC, consolidare și protejare în sectorul construcțiilor prin echipamente proprii.

- Pe lângă producția acestei game de profile,  mai oferim clientilor nostri macinatura din PVC dur si moale.

- Servicii de micronizare sau PVC micronizat,  iar la cerere oferim PVC regranulat si granule din PVC pentru diverse aplicatii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 de medalii pentru Brilliant Taekwondo și Clubul Sportiv Botoșani la Campionatul Balcanic la Taekwondo WT 2021!

Marţi, 30 Noiembrie 2021
152

În acest weekend, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat în cadrul lo...

Un tânăr a ajuns la spital înjunghiat cu o furcă. După mai multe investigații imagistice, a fugit din spital

Marţi, 30 Noiembrie 2021
486

Un bărbat de 34 ani din Flămânzi a ajuns la spital înjunghiat cu o furcă în zona abdomenului. Potrivit medicilor, bărbatul prezenta o plagă înțepată furcă, în zon...

TIANA cucerește un nou trofeu: Premiul I la un prestigios festival internațional din Insulele Canare

Marţi, 30 Noiembrie 2021
188

TIANA, micuța botoșăneancă cu o voce inconfundabilă, cucerește un nou trofeu internațional. Este vorba de premiul I la un prestigios festival internațional din Insulele Canare.Premierea pr...