Patronii Dedeman, Mobexpert și Astra Rail Industries din Arad au preluat 30% din acțiunile Mecanex de la Botoșani

Patronii Dedeman, Mobexpert și Astra Rail Industries din Arad au preluat 30% din acțiunile Mecanex de la Botoșani

Platforma de investiții și management ROCA, creată de CITR Group împreună cu Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, frații Pavăl, proprietarii Dedeman, și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad, pentru restructurarea și dezvoltarea companiilor aflate în dificultate, a semnat o nouă investiție.

Platforma de investiții și management ROCA a achiziționat un pachet de 30% din acțiunile societății Mecanex din Botoșani.

Investiția are scopul de a susține compania în dezvoltarea unui plan investițional de peste 1 milion de euro care să îi asigure scalarea și transformarea într-unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de irigații din CEE. Cu o cifră de afaceri de 10 milioane lei (2020) și peste 100 angajați, Mecanex produce peste 300 de pompe industriale anual și deține una dintre cele mai mari turnătorii din România.

Pe piață de 45 de ani, Mecanex produce de asemenea piese de schimb pentru pompe și piese turnate sau prelucrate pentru export având parteneri în Germania de circa 10 ani. 

 

Spune-ne opinia ta