Botoșani: Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc pe 12 aprilie 2019

Botoșani: Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc pe 12 aprilie 2019
Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani organizează Bursa generala a locurilor de munca din acest an, în data de 12 aprilie 2019, începand cu ora 9.30 în municipiul Botoșani, la Uvertura Mall. 
 
Obiectivul este acela de a pune față în față cererea cu oferta de locuri de muncă, iar în cadrul acestui eveniment firmele vor fi informate cu privire la facilitățile oferite de lege la angajarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

In plus, beneficiarii ce vor participa la aceasta bursa vor descoperi noi oportunități în diverse sectoare de activitate și vor afla unde și ce calificări trebuie să obțină pentru a putea accesa anumite posturi .
 
"Speram ca aceasta interventie din partea SERVICIULUI PUBLIC DE OCUPARE la nivel judetean sa se soldeze cu ocuparea unui numar cat mai mare de locuri de munca , agentii economici sa gaseasca resursa umana de care are nevoie iar persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sa identifice locuri de munca conform pregatirii si experientei profesionale", a precizat Teodor Dimitriu, director executiv în cadrul AJOFM Botosani.
 
Agenti economici interesati să participe la bursă, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231/536793 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bt.anofm.ro  pentru a rezerva standuri destinate recrutării.
 
 
   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primul cadru medical din România RĂPUS de Covid

astăzi, 17:09
888

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat informații despre primul deces în rândul cadrelor medicale din România, cauzat de Covid.Este vorba despre o femeie de 54 ani din jud...

Botoșani: 41 de anchete epidemiologice sunt în curs de desfășurare

astăzi, 16:03
510

La nivelul județului Botoșani, sunt în desfășurare 41 de anchete epidemiologice, aflate într-o continuă dinamică în funcție de evoluția zilnică a cazurilor, informează Cent...

ÎPS Teodosie: “Nădăjduim ca Sfânta Înviere să o facem împreună cu credincioșii”

astăzi, 15:55
224

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, speră ca bisericile să fie deschise pentru credincioși  în noaptea de Paști, considerând că, atât timp cât sunt respectat...