Botoșani: Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc pe 12 aprilie 2019

Botoșani: Bursa Generală a Locurilor de Muncă are loc pe 12 aprilie 2019
Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani organizează Bursa generala a locurilor de munca din acest an, în data de 12 aprilie 2019, începand cu ora 9.30 în municipiul Botoșani, la Uvertura Mall. 
 
Obiectivul este acela de a pune față în față cererea cu oferta de locuri de muncă, iar în cadrul acestui eveniment firmele vor fi informate cu privire la facilitățile oferite de lege la angajarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

In plus, beneficiarii ce vor participa la aceasta bursa vor descoperi noi oportunități în diverse sectoare de activitate și vor afla unde și ce calificări trebuie să obțină pentru a putea accesa anumite posturi .
 
"Speram ca aceasta interventie din partea SERVICIULUI PUBLIC DE OCUPARE la nivel judetean sa se soldeze cu ocuparea unui numar cat mai mare de locuri de munca , agentii economici sa gaseasca resursa umana de care are nevoie iar persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sa identifice locuri de munca conform pregatirii si experientei profesionale", a precizat Teodor Dimitriu, director executiv în cadrul AJOFM Botosani.
 
Agenti economici interesati să participe la bursă, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231/536793 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bt.anofm.ro  pentru a rezerva standuri destinate recrutării.
 
 
   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani: „Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban!”

astăzi, 09:25
78

PSD Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la depășirea pragului de 100 de miliarde de euro, împrumuturi în 9 luni luate de Guvernare liberală.PNL vrea să amaneteze viitor...

ANUNȚ: Fermierii pot depune la APIA Botoșani cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru motorină

astăzi, 09:16
55

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul judetean Botosani informează potenţialii beneficiari, că până la data de 31 iulie 2020 inclusiv, se ...

Copilă grav rănită după un accident

astăzi, 09:13
116

O copilă de 13 ani, din localitatea Hudești, a ajuns la spital, în urma unui accident cu bicicleta, petrecut miercuri după-amiază.Fata se plimba pe drumul național 29A, pe raza localit...