Târg caritabil organizat la Botoșani pentru o fetiță grav bolnavă

Târg caritabil organizat la Botoșani pentru o fetiță grav bolnavă

În zilele de 10-11 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00-18.00, se va organiza un târg caritabil desfășurat în aer liber pe Pietonalul Unirii, în zona Cinema – Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Târgul este dedicat strângerii de fonduri pentru micuța Alessia, o fetiță de doar 1 an și 4 luni din Constanța care a fost diagnosticată cu Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1), o boală genetică rară manifestată prin pierderea neuronilor cu rol motor, ceea ce duce la pierderea progresivă a mușchilor scheletici (mușchii folosiți în mișcare).

Pentru a opri evoluția bolii, Alessia are nevoie de cel mai scump tratament din lume care se numește Zolgensma, costul său ridicându-se la 2.125.000 $. Banii din vânzări vor fi virați integral în contul Asociație „Micuțul Noel” care, în acest moment, luptă pentru a strânge suma necesară pentru tratamentul Alessie.

“În datele 10-11 Octombrie 2020, în intervalul orar 10:00- 18:00, sunteţi aşteptaţi cu drag la târgul caritabil care se va desfășura în aer liber pe Pietonalul UNIREA (zona Cinema - biserica Cuv. Paraschiva), târg dedicat strângerii de fonduri pentru Alessia.

 Alessia este o fetiţă din Constanţa de doar 1 an şi 4 luni ce poartă pe umeri diagnosticul crunt de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1). O boală rară pentru care există tratament, însă este cel mai scump medicament din lume. Se numeşte Zolgensma şi costă 2.1 milioane de dolari. La târg veți putea alege dintr-o gamă variată de: jucării, haine pentru copii şi adulți, încălțăminte, accesorii, cărți şi multe alte lucruri interesante Banii din vânzări vor fi virați integral în contul Asociației "Micuțul Noel" care, în acest moment, luptă pentru a strânge suma necesară pentru tratamentul Alessiei. BOTOŞANI s-a mobilizat și a donat!

Dacă nu doriți să cumpărați produse de la târg, vă așteptăm oricum să faceți o donație în urna amplasată acolo. Vom organiza tombole cu surprize pentru copii și adulti, vom modela baloane, ne vom picta pe feţe și multe altele. Cine doreşte să doneze produse pentru târg, vă rog să contactați persoanele menționate mai jos:  Valentina Părpăluţă – 0753752461,  Anca Huivan – 0754880610.  Mirela Bolohan - 0749752562, Vă invităm cu drag la shopping!  Împreună, vom reuși să salvăm viața micuței Alessia!”, au transmis organizatorii târgului caritabil.

 

Spune-ne opinia ta