Doi copilași au nevoie de ajutor după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu

Doi copilași au nevoie de ajutor după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu

Povestea tristă a familiei Tabita din comuna Tudora, județul Botoșani, a început cu puțin timp în urmă, când un incendiu le-a ars casa în care locuiau membrii familiei. Toată agoniseala strânsă în timp s-a făcut scrum și au rămas la mila lui Dumnezeu.

Tabita Penina Banu a fost nevoită, ca la 20 de ani pe care îi are, să-și ia viața de la început și să ofere sprijin celor doi copilași pe care îi are. Necazul familiei a început în momentul în care Abel, unul dintre copiii familiei în vârstă de 3 ani jumătate, în timp ce mama lui era la magazin, a găsit o brichetă printre lucruri și a  dat foc cămăruței în care locuiau, fiind distruse toate bunurile ce le aveau.

Doar o minune a făcut ca băiețelul să scape cu viață, cu toate că a suferit mici răni la ureche și la cap unde a ars o mică porțiune de păr.

Tatăl copilașilor, Nicu, lucrează la o firmă de construcții din București iar în timpul incendiului nu se afla acasă. Familia se află în aceste momente într-o situație disperată, și doar ajutorul semenilor o mai poate salva. De cazul lor s-a ocupat Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi, care s-a implicat în strângerea de fonduri destinate ajutorării acestei familii.

Familia are nevoie de articole de îmbrăcăminte pentru cei doi copii , alimente, mobilier sau materiale de construcții. De asemenea, orice ajutor este binevenit în condițiile în care situația financiară a familiei este precară.

“Cine poate să-i ajute cu haine, mobilier ( pat, dulap, masa), materiale construcție cameră, lenjerii, covor, orice este necesar, rog să o contactați pe Tabita la numarul de telefon al vecinei ei, Livioara: 0740379735, deoarece și telefonul ei a ars în incendiu. Abel, in vârstă de 3 ani, jumate poarta mărimea 26 la papucii iar Iacob în vârstă de1 an jumate poarta mărimea 21.  Tabita poarta mărimea S și 38 la încălțăminte.

Cei care vor să ajute acești doi copilași, pot dona în contul Revolut deschis pe numele mamei- Tabita Penina Banu”,  a transmis Simona Elena Șuhan.

Lei GB97 REVO 0099 7042 3077 90, BIC/ SWIFT REVOGB21 și EURO GB97 REVO 0099 7042 3077 90, telefon depuneri direct număr telefon Revolut:0040745557214

Pentru relații suplimentare poate fi contactată telefonic Simona Elena Șuhan , la numărul 0040762225673.

 

Spune-ne opinia ta