Mobilizare în masă a botoșănenilor pentru o familie din județul Botoșani. Casa acesteia a fost mistuită de un incendiu

Mobilizare în masă a botoșănenilor pentru o familie din județul Botoșani. Casa acesteia a fost mistuită de un incendiu

În cursul zilei de miercuri, 27 mai, casa familiei Pădurariu din satul Popeni, comuna Brăești, județul Botoșani, a fost distrusă integral de un incendiu lăsând sub cerul liber un suflețel de doar 7 ani si pe bieții săi părinți care își duceau traiul la limita sărăciei, câștigându-și existența pe unde li se ivea ocazia. Mama copilului este însărcinată în luna a șasea și deznădejdea a cuprins-o când si-a văzut ultima avuție în  flăcări iar din ochii bietului  copilaș au curs râuri de lacrimi întrebând unde îi sunt papuceii, hăinuțele și ghiozdănelul.

În această situație, botoșănenii nu au rămas indiferenți la drama acestei familii și s-au mobilizat cu scopul de a-i ajuta cât mai repede. Orice sprijin este bine-venit în ideea în care familia nu și-a mai putut recupera nici măcar actele.

În sprijinul lor a venit și Mihaela Stoiciuc Vasilică, administratorul unei grădinițe private din Botoșani, care nu a rămas indiferentă la drama acestei familii, implicându-se în colectarea donațiilor. Pachetele pot fi lăsate la sediul firmei pe care o administrează, situată pe strada Iuliu Maniu nr. 35.

“Nu prea obișnuiesc să rog eu în public, dar – ne mobilizăm să ajutăm această familie lovită de necaz? Vă rog! Știu că e foarte greu la toată lumea, dar…haideți să mai facem încă un efort, astfel încât bebelușul care stă să vină să aibă un acoperiș deasupra capului! Mulțumesc!”, a transmis Mihaela Stoiciuc Vasilică.

Mesajele nu au întârziat să apară, mulți cetățeni dorind să ajute. Cei care pot și vor să ofere un ajutor o pot face  luând legătura cu Adrian Nistor, persoana implicată direct în ajutorarea acestei familii, la numărul de telefon 0741578453.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Administratorul magazinului de înghețată la dozator de pe Pietonalul Unirii acuzat că ar fi agresat un copil

astăzi, 08:33
4185

În cursul acestui week-end au fost aduse acuzații patronului magazinului de înghețată la dozator situat pe Pietonalul Unirii din Botoșani. Părintele unui copil care se plimba cu troti...

Copii fără copilărie. Drama unei familii distruse de bătăile unui tată monstru

Vineri, 3 Iulie 2020
29316

Anca Pailic din satul Ioacobeni, comuna Dângeni, județul Botoșani, este o femei e de doar 34 ani care a trăit până acum doar în suferință și neajunsuri, bătăi și jigniri. C...

Recompensă de 1000 lei oferită de un botoșănean pentru a-și găsi animalul de companie

Marţi, 30 Iunie 2020
749

Pierderea unui animal de companie poate produce suferință în rândul stăpânilor de animale.Acest lucru face ca proprietarii patrupedelor să scoată bani mulți din buzunar pen...