Dreptul la viață a unui copilaș de 3 ani din Botoșani depinde de ajutorul nostru

Dreptul la viață a unui copilaș de 3 ani din Botoșani depinde de ajutorul nostru

Vladimir Cobasnian este un copilaș de numai 3 ani din Botoșani care trece, de foarte timpuriu, prin clipe de coșmar. Diagnosticat cu neuroblastom, cea mai frecventă formă de cancer întâlnită în rândul copiilor, Vladimir are nevoie urgentă de 5.000 euro pentru a începe investigațiile.

Clinica unde va efectua operația și tratamentul este în Turcia dar pentru a ajunge acolo, micuțul are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. E crunt când șansa unui copil la o viață normală depinde de puterea financiară a părinților iar acest lucru reprezintă coșmarul unei familii care trebuie ajutată în aceste momente. Cazul se află în atenția lui Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă ” care s-a implicat în strângerea de fonduri destinate ajutorării acestui băiețel.

Povestea tristă a micuțului Vladimir:

Un copil schimbă radical viața unei femei. Fericire e un cuvânt poate prea mic pentru a descrie ce simte o mamă când își ține pruncul în brațe pentru prima dată. Să vezi cum deschide ochișorii, cum te strânge de deget, cum te caută cu mânuțele... sunt experiențe care te fac să simți din plin cât de frumoasă poate fi viața, indiferent de neplăcerile cotidiene.

Așa a simțit și Eugenia Cobasnian când l-a născut pe Vladimir. L-a ținut strâns la piept, i-a șoptit că îi va fi mereu alături, că nu i se va întâmpla nimic rău... dar nu a știut niciodată că nu îl va putea proteja de neprevăzut, de ceva ce a luat prin surprindere întreaga familie.

Deși mânca bine și nu dădea niciun semn că ar fi ceva în neregulă, la un moment dat burta băiețelului a început să se umfle. Sperau toți că sunt niște paraziți intestinali, nimic deosebit. Din nefericire însă, realitatea a fost cu totul alta, una greu de îndurat: copilașul are cancer la ficat.

“S-a prăbușit efectiv pământul sub mine, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat. Știu că noi, mamele facem minuni pentru copiii noștri, că tăria noastră poate răsturna munții, dar totuși frica nu mă lasă, teama pentru puiul meu, pentru viața lui”,  povestește cu lacrimi în ochi mama lui Vladimir.

Pe micuțul de 3 anișori îl așteaptă clipe grele pentru un copil de vârsta lui. Urmează o serie de întreagă de analize și investigații, iar apoi cu siguranță o operație. Totul costă, iar prețul de început e de 5.000€. Abia după ce medicii vor stabili cât de gravă e situația și ce proceduri vor trebui urmate pentru a încerca să-l salveze pe băiat de la un destin tragic, vom ști și prețul total pe care cumplitul diagnostic îl pune pe viața lui Vladimir.

Fiind o familie modestă cu încă doi băieți de crescut, soții Cobasnian fac un apel disperat să îi ajutăm să își salveze copilul.

Visez la ziua când am să mă scol și totul va fi în urmă. Vlăduț va fi acasă sănătos, lângă frățiorii lui mai mari! Vreau să fiu soacră cu nurori! Vreau să îmbătrânesc văzându-i crescând! Știu că „vreau” sună a moft, dar pentru mine e un strigăt din ultimile răsputeri... Vă rog pe fiecare în parte, ajutați-ne, ajutați-mă să-mi recapăt speranța, ajutați-mă să îi dau o șansă la viață acestui copil nevinovat, ne roagă Eugenia Cobasnian.

“Toți cei care vor să îi dea o șansă la viață lui Vladimir pot dona în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Și el merită să trăiască, și el merită să aibă un viitor! Putem avea un cuvânt de spus prin solidaritatea noastră, fiți alături de Vladimir! Vă rugăm să specificați numele de familie  (Cobasnian) al copilului pentru care faceți donatia!”, este mesajul transmis de către Asociația „Salvează o inimă”.

 

Spune-ne opinia ta