Dorin s-a stins pe meleaguri străine. Familia cere ajutor pentru repatrierea sa

Dorin s-a stins pe meleaguri străine. Familia cere ajutor pentru repatrierea sa

O familie din localitatea Cerchejeni, din comuna Blândești, județul Botoșani, are nevoie de ajutor, după ce un necaz s-a năpustit asupra sa. Stâlpul casei, un bărbat de 44 de ani, a fost răpus de boală pe meleaguri străine, unde muncea la negru pentru a-și întreține soția și cei doi copii.

Dorin Popovici plecase în Spania în urmă cu o lună, țară unde a lucrat aproape un deceniu în domeniul construcțiilor. Potrivit soției acestuia, el suferea de mai multe afecțiuni, inclusiv cardio-vasculare, fiind internat în spital și tratat până vineri, când a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au raportat decesul, iar familia a fost înștiințată de autoritățile spaniole, în prezent depunând eforturi pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Rudele și apropiații acestuia au lansat un apel disperat către oamenii de bine.

„Dragi prieteni, cu profund regret vă anunțăm că vineri 27.11.2020, s-a stins din viață prietenul nostru drag, POPOVICI DORIN la vârsta de doar 44 ani. Aceasta s-a întâmplat departe de casă, în SPANIA. Familia și noi cei care l-am cunoscut, facem un apel la solidaritate pentru a-l putea aduce acasă pe DORIN, să fie înmormântat creștinește. CAZUL ESTE UNUL SOCIAL, FAMILIA NU ARE RESURSE, EL A PLECAT LA MUNCĂ DE NEVOIE ȘI S-A STINS MUNCIND. Cei care pot sprijini repatrierea sunt rugați să o contacteze telefonic pe soția sa, Popovici Monica, la nr. de tel. 0744812311”, este mesajul postat de către un prieten de familie pe Facebook.

Contul în euro al soției, unde se pot depune donații, este RO89BTRLEURCRT0310460302, deschis la Banca Transilvania.

 

Spune-ne opinia ta