Doi bătrâni grav bolnavi dintr-un sat din Botoșani au nevoie de ajutor

Doi bătrâni grav bolnavi dintr-un sat din Botoșani au nevoie de ajutor

Boala și sărăcia par să fi pus stăpânire pe familia Ciuntu, din satul Ionășeni, județul Botoșani. Bătrâni și neajutorați, uitați parcă de lume, cei doi își duc existența într-o sărăcie cruntă și, parcă nu ar fi de ajuns, boala le macină trupurile iar singura speranță rămâne la Dumnezeu.

Bătrâna a fost diagnosticată cu tumoare la pancreas, stadiu avansat, iar bătrânul are o paralizie pe partea dreaptă, afectându-i atât vorbirea cât și mersul. Deși trăiesc în condiții greu de imaginat, familia Ciuntu nu-și dorește decât alimente pentru a-și putea duce zilele, iar un scaun rulant ar fi un real ajutor pentru bătrânul care abia stă în picioare.

Cei care pot și doresc să ajute această familie, o pot contacta  pe Andreea Ursu, coordonatorul Asociației “Ridică-te și umblă” Botoșani.

„Familia Ciuntu, din satul Ionaseni,jud Botosani, uitată, parcă de lume. Bătrâna a fost diagnosticată cu tumora la pancreas, stadiu grav. Bătrânul are o paralizie pe partea dreapta , nu poate vorbi și abia stă în picioare. Este nevoie de ajutorul d-voastră!! Au nevoie de alimente și un scaun rulant pentru bătrân. Trăiesc în condiții jalnice iar filmarea spune totul!” a fost mesajul transmis de Andreea Ursu.

 

Spune-ne opinia ta