Campanie pentru elevii defavorizați din Botoșani. „Ajută un copil să continue anul școlar!”

Campanie pentru elevii defavorizați din Botoșani. „Ajută un copil să continue anul școlar!”

Asociația Creștină „Pentru tine” a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unor laptopuri sau tablete necesare copiilor defavorizați pentru desfășurarea orelor de curs în sistem online. Prin proiectul „Ajută un copil să continue anul școlar!”, oamenii generoși sunt invitați să doneze, sub formă de donație financiară sau prin oferirea unui dispozitiv funcțional.

„Știai că în județul Botoșani există mii de copii aflați în imposibilitate de a continua anul școlar pentru că nu se pot conecta la orele online? Tu îi poți ajuta! Ai o tabletă sau un laptop funcțional pe care nu le mai folosești? Donează-le copiilor din Botoșani!  Ajută-i să încheie anul școlar, făcând posibilă participarea lor la lecțiile școlare online! Puteți de asemenea să donați în conturile Asociației Pentru Tine, iar noi vom folosi toți banii pentru a cumpăra laptopuri sau tablete copiilor! Pe lângă aparatura tehnică, Asociația îi va ajuta tot online cu temele și vor desfășura și alte activități educative”, au transmis reprezentanții organizației.

Laptopurile și tabletele pot fi trimis la adresa: Str. l. C. Brătianu, nr. 104, din municipiul Botoșani. Asociația poate fi contactată la adresa de mail asociatiapentrutine@gmail.com.

„Pentru donatori – putem trimite într-un mesaj privat imagini cu copilul care a beneficiat de laptopul/tableta donată!”, au adăugat reprezentanții ONG-ului.

Cum se poate dona:

Contul de PayPal: asociatiapentrutine@gmail.com

Prin transfer bancar:

ASOCIATIA CRESTINA "PENTRU TINE"

Cod fiscal: 26133337

IBAN: RO90RNCB0730112295760001 (RON)

IBAN: RO63RNCB0730112295760002 (EURO)

SWIFTCODE: RNCB ROBU

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este Ziua Românilor de Pretutindeni. Știm că sunteți cititorii noștri, oriunde vă aflați, așa că Redacția noastră vă urează “La mulți ani!”

astăzi, 13:17
74

Ziua de astăzi, 31 mai, este Ziua Românilor de Pretutindeni, ziua în care îi sărbătorim pe toți conaționalii care trăiesc în afara granițelor României. Ziua rom&ac...

Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

astăzi, 11:30
177

FC Botoşani are o perlă în lot. Blocat în Argentina, Jhonathan Rodriguez este poate cel mai bun mijlocaş din liga întai, conform cifrelor InStat. Acesta este printre primii 3 &ici...

Lista restricțiilor care se vor ridica de mâine, 1 Iunie 2020

astăzi, 11:16
2006

Începând de mîine, majoritatea restricțiilor impuse pe perioada stării de urgență și a stării de alertă instituite în România pe perioada pandemiei de coronavirus ...