Campanie destinată Zilei Copilului, inițiată de polițista de frontieră din Dorohoi

Campanie destinată Zilei Copilului, inițiată de polițista de frontieră din Dorohoi

Cunoscută pentru implicarea sa în urma campaniei „Ajută un bunic”, Simona Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi, inițiază de această dată o campanie dedicată copiilor cu prilejul zilei de 1 iunie.

Campania „Ajută un copil să zâmbească” a apărut din dorința de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor mai puțin norocoși, iar oamenii sunt îndemnați să doneze pachete destinate acestora.

„AJUTĂ UN COPIL SĂ ZÂMBEASCĂ

Pentru că se apropie 1 IUNIE- Ziua Copilului, și unii copii nu știu sau au uitat să zâmbească, am luat decizia în urma campaniei ,,Ajuta un bunic,, prin intermediul căreia am ajutat cu ajutorul d-voastra 100 de bunici și peste 25 de familii, să aducem zâmbete și unor copilași care în anul 2020, nu își amintesc gustul unei ciocolate, sau nu au o jucărie a lor.

Știu, pare greu de crezut, dar asta este realitatea cruntă a zilelor noastre și haideți să dăm dovadă de puțină solidaritate.

Sunt copilași care nu au ținut în mânuțelor lor o ciocolată sau o jucărie, în aceste vremuri în care alți copilași par a avea totul, ca să nu mai vorbim de tehnologie care le lipsește cu desăvârșire...

Vom bucura împreună copilașii defavorizați, monoparentali, orfani, copilași ai căror parinți nu-și permit aceste cadouri pentru ei.

Cu o suma modică, atât cât vă permite bugetul putem aduce zâmbete împreună.

Tot ce aveți de făcut, este să luați o cutie pe care o ambalați frumos, și pe care aplicați o eticheta vizibilă ( exemplu- fata 6 ani, sau băiat 3 ani), eventual împreună cu copilașii d-voastră pe care îi invatați să dăruiască la rândul lor.

Ce poate conține cadoul?

- o hainută, șosețele

- dulciuri,

- jucării,

- produse igienă( pastă dinți, periuță,săpun)

- rechizite( cărți colorat, caiete, pixuri, carioci, culori, plastelină)

- câțiva pamperși daca este bebeluș și orice considerați d-voastră cu condiția să nu fie nimic perisabil sau fructe care se pot strica.

- poți lăsa și o scrisoare în interiorul cadoului cu nume, prenume adresa și ce dorești tu si poate acel copilaș care va primi, îți va scrie o scrisoare în semn de mulțumire sau îți va face un desen și veți păstra legatura pe viitor.

Cine se poate implica?

Toată lumea, dar in mod deosebit cei de pe raza orașelor Dorohoi, Botoșani și Suceava, copilași, tineri, adulți, părinti și bunici și oricine este cu inima mare pentru acest proiect.

 Vă provoc ca împreună cu copilașul d-voastră sau singuri să faceți un cadou nu foarte voluminos (cutie pantofi ca model ambalată frumos și etichetată) așa cum v-ar plăcea d-voastră să primiți unul, pana in data de 28 mai 2020.

Ulterior, in zilele de 29, 30 si 31 mai voi veni în orașul tău împreună cu voluntari să le colectăm, urmând ca pe data de 01 iunie 2020 să le împărțim copilașilor și să le aducem zâmbete împreună.

Un copil sărac va primi cadoul oferit de tine și vei vedea în fotografii la cine a ajuns cadoul.

Mai jos aveți copii ajutați de mine în campaniile umanitare sau pe care i-am descoperit și care s-ar bucura enorm dacă ar primi cadoul d-voastră.

Mai am și alți copilași în atenție, inclusiv copilași abandonați, nevoiași- care merită cadouri sau pe care îi descoperim împreună.

Dați-mi de știre dacă doriți să participași în această campanie printr-un comentariu la aceasta postare, sau lasa-mi un mesaj pe messenger -cu mențiunea:

,,Vreau să particip,,și eu vă voi contacta pentru detalii mai exacte.

Pentru orice relații, mă puteți contacta la numarul de telefon: 0762225673-Simona Elena

Voi reveni cu detalii privind colectarea lor si numărul de cadouri care vor fi oferite copilașilor.

Rog distribuiți în speranța că cineva ne va ajuta să aducem cât mai multe zâmbete împreună!

Împreună vom reuși!”, a fost mesajul transmis de Simona Elena pe pagina personal de facebook.