Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Nota Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice privind desfăşurarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, în zilele de 9 şi 12 decembrie, a fost transmisă, vineri dimineaţă, în toate şcolile din judeţul Botoşani în care vor fi organizate secţii de votare pentru scrutinul electoral de duminică.

Decizia privind suspendarea cursurilor se ia la nivelul fiecărei unităţi de învăţâmânt, a precizat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.  

“Nota Ministerului cu privire la suspendarea sau nesuspendarea cursurilor pentru zilele de vineri şi luni a fost trimisă în toate şcolile din judeţ, urmând ca în cadrul fiecărei unităţi de învăţământ, prin Consiliul de Administraţie, să se decidă dacă se impune suspendarea programului şcolar sau nu în aceste două zile”, a declarat Ciprian Manolache.

Dacă vor fi unităţi de învăţământ care vor decide să suspende cursurile vor trebui să informeze şi Inspectoratul Şcolar.

Recuperarea cursurilor si masurile privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului/anului scolar sunt stabilite de consiliul de administratie al unitatilor de invatamant, in conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aprobat prin ordin de ministru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

astăzi, 11:04
180

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din data de 25 ianuarie va fi şi un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judeţean î...

Trei unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Botoşani vor fi preluate de Consiliul Judeţean

astăzi, 10:29
381

Trei dintre unităţile medico-sociale din judeţul Botoşani ar urma să treacă în subordinea şi finanţarea Consiliului Judeţean, în acest sens în şedinţa ordinară din data d...

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

Vineri, 19 Ianuarie 2018
245

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...