Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Nota Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice privind desfăşurarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, în zilele de 9 şi 12 decembrie, a fost transmisă, vineri dimineaţă, în toate şcolile din judeţul Botoşani în care vor fi organizate secţii de votare pentru scrutinul electoral de duminică.

Decizia privind suspendarea cursurilor se ia la nivelul fiecărei unităţi de învăţâmânt, a precizat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.  

“Nota Ministerului cu privire la suspendarea sau nesuspendarea cursurilor pentru zilele de vineri şi luni a fost trimisă în toate şcolile din judeţ, urmând ca în cadrul fiecărei unităţi de învăţământ, prin Consiliul de Administraţie, să se decidă dacă se impune suspendarea programului şcolar sau nu în aceste două zile”, a declarat Ciprian Manolache.

Dacă vor fi unităţi de învăţământ care vor decide să suspende cursurile vor trebui să informeze şi Inspectoratul Şcolar.

Recuperarea cursurilor si masurile privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului/anului scolar sunt stabilite de consiliul de administratie al unitatilor de invatamant, in conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aprobat prin ordin de ministru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Județean va avea, din nou, un administrator public

Sâmbătă, 19 August 2017
698

Rămas liber odată cu venirea lui Costică Macaleți la conducerea Consiliului Județean Botoșani, postul de administrator public al județului ar putea fi din nou ocupat în cel mai scurt timp...

Măsuri pe linia personalului cerute de șeful Consiliului Județean la UPU

Vineri, 18 August 2017
1646

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Spitalului Mavromati să găsească cât mai repede o soluție pentru deficitul de personal care se înregistreaz...

Bani ceruți de la Guvern pentru scoaterea din impas a Primăriei Mihălășeni

Vineri, 18 August 2017
541

În acest sens, președintele Consiliului Județean prefectului județului au inițiat un proiect de Hotărâre de Guvern pe care l-au trasmis deja la nivel central în vederea locării...