Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Ce spun reprezentanţii IŞJ Botoşani despre suspendarea cursurilor vineri şi luni!

Nota Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice privind desfăşurarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, în zilele de 9 şi 12 decembrie, a fost transmisă, vineri dimineaţă, în toate şcolile din judeţul Botoşani în care vor fi organizate secţii de votare pentru scrutinul electoral de duminică.

Decizia privind suspendarea cursurilor se ia la nivelul fiecărei unităţi de învăţâmânt, a precizat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.  

“Nota Ministerului cu privire la suspendarea sau nesuspendarea cursurilor pentru zilele de vineri şi luni a fost trimisă în toate şcolile din judeţ, urmând ca în cadrul fiecărei unităţi de învăţământ, prin Consiliul de Administraţie, să se decidă dacă se impune suspendarea programului şcolar sau nu în aceste două zile”, a declarat Ciprian Manolache.

Dacă vor fi unităţi de învăţământ care vor decide să suspende cursurile vor trebui să informeze şi Inspectoratul Şcolar.

Recuperarea cursurilor si masurile privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului/anului scolar sunt stabilite de consiliul de administratie al unitatilor de invatamant, in conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aprobat prin ordin de ministru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
99

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...

Directorii de şcoli din întreg judeţul, convocaţi în şedinţă. Ce li s-a transmis! FOTO

astăzi, 12:16
817

La şedinţă au participat şi deputatul Mihaela Huncă, fost inspector şcolar general, deputatul Marius Budăi, părintele protopop Lucian Leonte, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacer...

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1317

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...