Avertismentul prefectului către directorii de instituții, cu privire la alegeri: "Orice sesizare ajunge direct la Poliție!"

Prefectul județului, Dan Nechifor, a transmis, joi, un mesaj către directorii instituțiilor publice deconcentrate din Botoșani, privitor la scrutinul electoral ce se va derula în data de 11 decembrie, în contextul în care o parte dintre cei care conduc deconcentratele sunt și oameni politici.

Potrivit reprezentantului Guvernului, este interzisă utilizarea mașinilor instituțiilor publice și a microbuzelor școlare pentru alegeri. Nechifor a spus că orice sesizare privitor la încălcări ale legii va ajunge la Poliție. 

"Mesajul a fost transmis membrilor comisiei județene din care fac parte inclusiv șefii de deconcentrate, orice sesizare ajunge direct la Poliție. Este foarte simplu. Este un reprezentat din cadrul structurii centrale a Ministerului Afacerilor Interne care este prezent la Botoșani pe toată durata desfășurării procesului electoral și până la finalizarea acestuia", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta