UNIQUE Residence Calea Națională - asigură un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare

UNIQUE Residence Calea Națională - asigură un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare

Asistăm în această perioadă de creștere imobiliară la apariția unor blocuri noi de locuințe, nu doar mai estetice, dar mai performante, mai eficiente, și - cel mai important - mult mai sigure din punct de vedere al securității la incendiu, structural, sub toate aspectele ce privesc siguranța locuitorilor săi.

Observăm proiecte imobiliare noi construite tot mai responsabil, pe baza unor proiecte tehnice conforme, cu avize de securitate la incendiu și scenarii de securitate la incendiu, cu referate ale verificatorului pentru cerința ”securitate la incendiu“, care răspund celor mai noi cerințe de securitate ale legislaţiei în acest domeniu.

”La ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din Calea Națională nr. 48, lucrările se derulează în grafic: după finalizarea finisajelor exterioare, a compartimentărilor și a instalațiilor interioare, sunt în desfășurare lucrările de turnare a șapelor, premergătoare ultimei etape, cea de realizare a finisajelor interioare.

Pentru a asigura toți parametrii care se impun la construirea și exploatarea unei clădiri care să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, blocul este realizat după cele mai noi normative, prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, astfel încât structura de rezistență să reziste sub acțiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uși, holuri, scări) să îndeplinească condițiile privind gabaritele și lungimile de evacuare, de distanță la foc.




 

În plus, clădirea dispune de adăpost ALA și este dotată cu instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, exteriori, cu instalații de detecție, semnalizare și avertizare la incendii, și cu instalații de desfumare.

Toate proiectele noastre sunt verificate de către specialiști autorizați, fiind realizate la un nivel superior, peste standardele normativelor în vigoare cu privire la cerințele de rezistență și stabilitate structurală, de securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.”

 

Made To Measure Apartments

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și Focșani - stadii de realizare: