Istanbul Kebab: Produse traditionale turcesti in orasul tau!

Istanbul Kebab: Produse traditionale turcesti in orasul tau!
Produse specifice, ospitalitate, atentie la detalii si… un ceai turcesc din partea casei!

Restaurantul Istanbul Kebab, situat pe strada Cuza Voda din Botosani, ofera clientilor produse specific turcesti, preparate de un bucatar de origine turca. Patronul restaurantului spune ca afacerea este axata pe mai multe sortimente de kebab, mai ales ca acest produs provine din Turcia.

“Noutatea cu care venim pe piata botosaneana este ca preparam kebabul din trei sortimente de carne proaspata, de oaie, de vita si pui, si ca se lucreaza numai pe carbuni, iar painea la cuptor cu lemne. Cel mai important in prepararea produselor noastre specifice sunt condimentele, pe care le aducem din Turcia, si care dau un gust aparte carnii. Carnea trebuie sa stea la frigider 24 de ore dupa ce a fost condimentata cu cele 15 condimente, a precizat Florin Baroncea, patronul restarantului Istanbul Kebab.

Ideea deschiderii acestui restaurant i-a venit lui Florin Baroncea, dupa ce a stat zece ani in Adana, in Turcia, de unde provine kebabul, aici invatand bucataria traditionala de la un turc specialist in domeniu. “Produsele restaurantului nostru sunt suta la suta turcesti, mai ales ca avem si un bucatar turc si avem o paleta larga de produse. De exemplu, numai la kebab avem noua sortimente, a spus Florin Baroncea.

Principalele sortimente de produse traditionale la Istanbul Kebab: Adana Kebab - contine carne de oaie, vita, legume si condimente picante - costa intre 10-20 lei, in functie de gramaj si garnitura. Beyti Kebab - contine carne de pui, oaie, usturoi si legume - costa intre 10-20 lei. Doner Kebab - contine carne de oaie, vita, plus 13 condimente speciale - costa intre 5 si 20 lei.

Pe langa sortimentele amintite, Istanbul Kebab ofera si pizza turceasca, Pide, care are forma unei barcute, fiind facuta din cascaval, oua, carne vita sau oaie, si costa 15 lei.

“Promotia restaurantului nostru consta in oferirea desertului gratis, baclava, atunci cand este o consumatie de 100 lei. Ii asteptam in primul rand cu ospitalitate pe botosanenii care vor sa incerce ceva diferit decat sunt obisnuti sa manance. Indiferent de consumatia facuta, oferim cate un ceai turceasc din partea casei, a adaugat patronul restaurantului.

Programul restaurantului Istanbul Kebab este zilnic, intre ora 08.00 si 22.00, fiind  facute si livrari la domiciliu, la telefon: 0746.330.710.

 

 

(ARTICOL PUBLICITAR)

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
633

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
86

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...