De ce un apartament nou? Recompartimentarea fără a afecta structura de rezistenţă

Un motiv pentru care să te muți într-un apartament Made To Measure, marca UNIQUE Residence

De ce un apartament nou? Recompartimentarea fără a afecta structura de rezistenţă

Câți dintre cei care locuiesc la bloc nu s-au gândit ca la un moment dat, pentru un confort sporit, să redimensioneze spațiile, să aducă modificări propriilor apartamente? Mai mult, câți dintre aceștia nu au pus deja în practică astfel de ”modernizări” ale apartamentelor, executând lucrări neautorizate, eliminând pereți de rezistență, toate acestea în detrimentul siguranței clădirii, punând în pericol viața propriei familii, a tuturor vecinilor din bloc?!

Este adevărat că pentru construcțiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi, legislația fiind și mult mai restrictivă când vine vorba despre modificarea locuinței. Dar, încă din stadiul construcţiei unui bloc nou, se poate proiecta asigurarea unui confort sporit specificat de către beneficiar, cu recompartimentările dorite, fără a afecta structura de rezistenţă.

Dăm naștere unor construcții performante, pentru apartamente Made To Measure, cât mai confortabile, realizate cu materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

În toate proiectele UNIQUE Residence, clienții noștri au posibilitatea - încă de la fazele iniţiale de proiectare - de a lua în calcul modificările locuinţei (în cadrul execuţiei) fără a afecta structura de rezistenţă, facilitate ce le oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

Vă invităm să descoperiți prin propriile simțuri experiența inedită pe care apartamentele UNIQUE Residence o oferă: trebuie să vedeți, să atingeți, să simțiți, pentru a înțelege perfect de ce împreună putem crea, putem fi unici!


 

CREEAZĂ – ai libertatea!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(P) De ce merită să joci la casino online în 2020?

Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
189

Statisticile arată că numărul românilor care se distrează în cazinourile online este în continuă creștere. Cum se explică acest lucru și de ce merită să joci într-un ...

(P) Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de SIGURANȚĂ

Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
232

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence din zona Gh. Avramescu, Str. Împărat Traian nr. 34Cu siguranță, toți ne dorim să nu se întâlnim cu griji de genul: &bdqu...

(P) Restaurantul Conacului Zăicești rămâne deschis

Vineri, 30 Octombrie 2020
4026

Vă informăm că măsurile impuse începând cu data de 30 octombrie 2020, privind suspendarea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară acțiuni de preparare, c...