Raritate: o companie cu un singur angajat va moderniza opt kilometri de drum în județul Botoșani, pe un buget de 15 ori mai mare

Raritate: o companie cu un singur angajat va moderniza opt kilometri de drum în județul Botoșani, pe un buget de 15 ori mai mare

În comuna Șendriceni, din județul Botoșani, drumurile sătești vor fi reabilitate cu bani de la Guvern.  Neobișnuit, însă, este faptul că licitația a fost câștigată de o companie care, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, figurează cu un singur angajat.

Antrepriza Construcții Edilitare SRL a semnat deja contractul pentru asfaltarea și modernizareaunor drumuri comunale din Șendriceni, un proiect pentru care Primăria achită 5,5 milioane de lei, inclusiv TVA. Din acești bani, vor fi inaugurați 8 kilometri de asfalt proaspăt, în Horlăceni, respectiv între Șendriceni și Dersca.

Antrepriza Construcții Edilitare SRL a fost înființată în 2015 și este administrată de Cristian Stănescu. În 2018, a avut o cifră de afaceri de numai 394.670 lei. Mai mult, obiectul declarat al activității, la înființare, este axat pe „lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Din aceleași date, societatea are un singur angajat. 

În 2017, societatea a avut doi salariați și o pierdere de circa 60.000 de lei. În 2018, deși compania nu este în legătură cu alte firme, a avut patru contracte, în valoare de peste 9 milioane de lei. De la începutul acestui an, a câștigat licitații în valoare de opt milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta