Președinte nou la Asociația Comunelor din Botoșani

Președinte nou la Asociația Comunelor din Botoșani

 întrunirea Asociaţiei Comunelor, filiala Botoşani  Ştiri.Botoşani.Ro

După o încercare eșuată de alegere, în urmă cu mai bine de două luni, a unei noi conduceri a Asociației Comunelor Filiala Botoșani, luni a fost desemnat noul președinte și cei șase membri ai Consiliului Director.

Contrele politice nu au lipsit nici de această dată, dar într-un final s-a ajuns la un rezultat.

Noul președinte al Asociației Comunelor din Botoșani este Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla. Din Consiliul Director mai fac parte primarii din comunele Todireni, Văculești, Românești, Hilișeu-Horia, Cordăreni și Vârfu Câmpului.

"Asociația Comunelor Botoșani nu va face politică. Eu mă ocup personal și am văzut colegii de la PNL că sunt supărați, dar vor fi convinși că trebuie să ne unim toți, să "forțăm" parlamnetarii, de toate culorile, să ne facă legi bune, să ne bucurăm și noi. Eu nu uit că sunt într-o zonă săracă, cea mai săracă din Uniunea Europeană, și nu am așteptări de la vreun Mesia, de la vreun parlamentar de nu știu ce nivel, eu aștept legile acelea care să mă scoată cât de cât la un nivel acceptabil la care să îmi pot genera proiecte, să le pot măcar iniția", ne-a spus primarul comunei Pomârla.

Noul președinte al Asociației Comunelor a mai spus că va fi angajat un responsabil care să se ocupe zilnic de activitățile administrative de la Asociației, o persoană din zona societății civile.

Președintele Asociației Comunelor Botoșani a fost până acum Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
833

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1675

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1902

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...