Pavel Stratan îi învaţă pe botoşăneni cum se face "biznisul" în Moldova! FOTO, VIDEO

Primit la Botoşani cu aplauze, Pavel Stratan, la fel de timid şi de modest ca atunci când s-a lansat, le-a propus spectatorilor un recital compus din piese noi, de pe ambumul ce va fi lansat în vară.

Pavel Stratan îi învaţă pe botoşăneni cum se face "biznisul" în Moldova! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Confruntat cu probleme la instalaţia de sonorizare, Pavel Stratan şi-a reglat microfoanele şi apoi a anunţat că va cânta piese noi şi piese restilizate.

În primul rând, i-a iniţiat pe botoşăneni în modalitatea moldovenilor de a face afaceri: se cultivă via, se face vin, vinul se vinde iar banii se beau. Reacţia publicului a fost pe măsura glumei, iar cântecul cu această temă le-a mers la suflet. Se dansează, se aplaudă, se cântă alături de artistul moldovean.

Pavel Stratan a interpretat şi piesa fratelui său, Nelu Stratan, "Tuc- Tuc", spre bucuria spectatorilor. Botoşănenii prezenţi la spectacol au umplut Centrul, unii găsindu-şi locuri pe grupul statuar. Numărul spectatorilor depăşeşte două mii de persoane.

În spatele scenei, Alex Velea aşteaptă în maşină ca Pavel Stratan să-şi încheie concertul pentru a prelua el ştafeta. Deja vârsta spectatorilor din faţa scenei a devenit mai mică, adolescenţii şi tinerii fiind fanii interpretului craiovean.

 






 

 

Spune-ne opinia ta