Municipalitatea organizează Revelionul pensionarilor. Vezi pentru câte persoane!

Vârstnicii din municipiul Botoșani vor avea parte și anul acesta de distracție gratis, oferită de Primărie. 

Municipalitatea organizează Revelionul pensionarilor. Vezi pentru câte persoane!

Organizarea Revelionului pensionarilor a fost sub semnul întrebării iarna aceasta, mai ales după ce Curtea de Conturi a imputat municipalității aproximativ 100.000 de lei, bani cheltuiți cu organizarea petrecerii vârstnicilor de acum doi ani.

Totuși, primarul Cătălin Flutur a anunțaț, vineri, că se va continua tradiția începută în anul 2006 iar persoanele vârstnice din municipiul Botoșani vor avea parte de o petrecere.

Numărul participanților va fi însă mult mai mic, costurile cu organizarea Revelionului pensionarilor urmând a fi suportate din sponsorizări.

"Suntem deja în al 11-lea an și vom face tot efortul să fie și în acest an organizat Revelionul pensionarilor, bineînțeles nu la amploarea din ultimii ani, dar cred că pot în momentul de față să spun că pentru 500-600 de vârstnici putem să organizăm acest Revelion", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Încă din luna decembrie au fost pensionari care au venit la Primărie pentru a se interesa de Revelion. Deocamdată nu se știe data la care va avea loc evenimentul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1316

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
686

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1070

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....