Municipalitatea organizează Revelionul pensionarilor. Vezi pentru câte persoane!

Vârstnicii din municipiul Botoșani vor avea parte și anul acesta de distracție gratis, oferită de Primărie. 

Municipalitatea organizează Revelionul pensionarilor. Vezi pentru câte persoane!

Organizarea Revelionului pensionarilor a fost sub semnul întrebării iarna aceasta, mai ales după ce Curtea de Conturi a imputat municipalității aproximativ 100.000 de lei, bani cheltuiți cu organizarea petrecerii vârstnicilor de acum doi ani.

Totuși, primarul Cătălin Flutur a anunțaț, vineri, că se va continua tradiția începută în anul 2006 iar persoanele vârstnice din municipiul Botoșani vor avea parte de o petrecere.

Numărul participanților va fi însă mult mai mic, costurile cu organizarea Revelionului pensionarilor urmând a fi suportate din sponsorizări.

"Suntem deja în al 11-lea an și vom face tot efortul să fie și în acest an organizat Revelionul pensionarilor, bineînțeles nu la amploarea din ultimii ani, dar cred că pot în momentul de față să spun că pentru 500-600 de vârstnici putem să organizăm acest Revelion", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Încă din luna decembrie au fost pensionari care au venit la Primărie pentru a se interesa de Revelion. Deocamdată nu se știe data la care va avea loc evenimentul. 

 

 

Spune-ne opinia ta