Un consilier local vrea disciplinarea șoferilor din municipiul Botoșani. Ce le cere polițiștilor locali!

Un consilier local din municipiul Botoșani cere Poliției Locale să își facă mai bine treaba și să îi sancționeze pe toți șoferii care parchează pe trotuare și îngreunează traficul pietonal.

Un consilier local vrea disciplinarea șoferilor din municipiul Botoșani. Ce le cere polițiștilor locali!

Consilierul local Mihai Ștefan și-a manifestat nemulțumirea, marți, în cadrul ședinței de Consiliu Local vizavi de faptul că în multe zone din municipiul Botoșani șoferii nu respectă deloc regulile de circulație și își lasă mașinile pe unde apucă.

Alesul municipal a cerut Poliției Locale să acționeze mai ferm, în colaborare cu polițiștii rutieri, pentru a-i disciplina pe conducătorii auto care parchează după bunul plac, fără a ține cont și de semeni.

"Vă rog să interveniți acolo unde se parchează pe trotuare. Sunt trotuare foarte înguste, cum ar fi pe Ocolitor Pacea, pe Viilor, este jumătate de metru de trotuar și mașini parcate de-a valma, sunt femei cu copii cu cărucioare care sunt nevoite să intre pe carosabil pentru că nu au pe unde să treacă. Chiar dacă sunt semne cu oprirea interzisă tot se parchează. Sunt și unele intersecții unde ai verde intermitent la dreapta și nu poți pleca pentru că se parchează și obturează un sens de mers și trebuie să stai la semafor pentru a putea merge mai departe. Vă rog să vă intrați în atribuțiuni, s-a terminat campania, să îi ordonăm un pic pe șoferii din municipiul Botoșani. V-aș ruga să vă intrați în atribuțiuni în colabotrare cu Poliția Locală", a spus consilierul municipal.

Problema șoferilor care parchează pe unde apucă a fost pusă în discuție în repetate rânduri, inclusiv în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Municipalitatea mai primește un teren de la Armată, lângă Parcul Cornișa. Ce vrea să facă!

Marţi, 17 Octombrie 2017
973

Municipalitatea a cerut ca terenul de peste 30.000 de metri pătrați, aflați în imediata apropiere a Parcului de agrement Cornișa, să fie transferat către administrația publică locală, d...

O primă licitație pentru modernizarea Stadionului Municipal

Marţi, 17 Octombrie 2017
1314

Una dintre investițiile avute în plan de municipalitate, despre care s-a vorbit și pe vremea vechii administrații, este modernizarea Stadionului Municipal și aducerea arenei sportive la stan...

Îngrijorarea primarului Cătălin Flutur: "Nu avem niciun fel de predicție față de bugetul pe anul viitor"

Marţi, 17 Octombrie 2017
237

Primarul Cătălin Flutur susține că nu există niciun fel de "predicție" și totul se datorează "bramburelii" de la nivel central în condițiile în care se tot vor...