Locuri de parcare ocupate de "cadavre" pe patru roți - FOTO

Într-un oraș în care traficul este tot mai aglomerat, iar găsirea unui loc de parcare în anumite zone reprezintă o adevărată provocare, sunt și proprietari de autoturisme care le-au "uitat" parcate în același loc de ani buni . 

Locuri de parcare ocupate de "cadavre" pe patru roți - FOTO

Autovehiculele, marea lor majoritate aflate într-o avansată stare de deteriorare, nu fac altceva decât să încurce sau să se transforme în adăpost pentru oamenii străzii.

O astfel de situație a fost pe strada Împărat Traian. Un autoturism Dacia care nu a mai fost pornit de ceva vreme era parcat pe marginea străzii, într-o zonă intens circulată.

Societatea care se ocupă de întreținerea străzilor avea programate joi o serie de lucrări în zonă dar din cauza autoturismului abandonat pe spațiul public nu a putut interveni. A fost solicitată intervenția polițștilor locali, iar mai mulți muncitori au mutat mașina pentru a putea fi făcute reperațiile.

În lipsa regulamentului privind circulația, regulament de care se tot vorbește de luni de zile, dar care s-a împotmolit la unul dintre serviciile din cadrul Primăriei Botoșani, nu are cine să ridice mașinile abandonate pe domeniul public, și nici amenzile aplicate de Poliția Locală nu au efect pentru că de multe ori nici nu se găsesc proprietarii acestor mașini. 

"Tot am făcut informări cu privire la aceste mașini abandonate. HCL 70 presupune ridicarea acestora de pe domeniul public dar nu are cine să facă în prezent această operațiune. Noi tot dăm sancțiuni dacă găsim proprietarul, dar de multe ori nu avem pe cine sancționa", a precizat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
425

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
607

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
287

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...