La Cornișa s-a început amenajarea spațiului destinat animalelor de companie

La Cornișa s-a început amenajarea spațiului destinat animalelor de companie

În curând, stăpânii frumoaselor patrupede din municipiul Botoșani vor avea posibilitatea de a-și plimba animalele de companie la Cornișa.

Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement  (DSPSA) Botoșani a anunțat că s-a început amenajarea spațiului destinat animalelor de companie, pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, pe un teren aflat în apropierea unității militare din spatele patinoarului.

Terenul, dotat cu obiecte de joacă recondiționate și bănci pentru stăpânii patrupedelor, va fi dat în folosință în  cursul acestei săptămâni.

 “Pe raza complexului Cornișa am aprobat înființarea unui teren pentru ca proprietarii animalelor de companie, în special cățeii, să vină cu ei la plimbare și să nu-i mai lase să-și facă nevoile peste tot. Vrem să facem un teren similar cu cel din Parcul Mihai Eminescu, Curcubeului sau Tineretului și l-am poziționat pe un teren fără arbori plantați, în apropierea unității militare din spatele patinoarului. Ca suprafață, terenul are aproximativ 1.000 mp, vom amplasa câteva bănci pentru ca proprietarii animalelor să poată sta jos și niște obiecte de joacă făcute din materiale recondiționate de la diverse obiecte stricate provenite din terenurile de joacă ale copiilor. Acum se lucrează la definitivarea acestui teren urmând ca în cursul acestei săptămâni să fie dat în folosință”, a declarat Eugen Țurcanu, director DSPSA Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Andrei Drancă: Am votat pentru dezvoltare, pentru un județ uitat de lume

Duminică, 27 Septembrie 2020
250

Andrei Drancă, candidatul  Alianței USR PLUS la președenția Consiliului județean Botoșani,  s-a prezentat la vot în jurul orei 13.00, la Liceul „Dimitrie Negreanu”. L...

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar, a votat pentru un oraș modern și “fără penali în funcții publice”

Duminică, 27 Septembrie 2020
316

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a votat astăzi, la ora 11.30, la Grădinița nr. 23.Gheorghiță a votat pentru un oraș modern și speră ...

Filarmonica Națională din Chișinău, devastată de incendiu. Nicolae Botgros: „Aș fi strigat de durere și revoltă, dar anii și experiența mea îmi spun că nu mai are nici un sens”

Vineri, 25 Septembrie 2020
1255

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău a fost invadată de un incendiu puternic. Tavanul sălii principale a cedat, iar flăcările au afectat o suprafață de peste 3...