Grădina de Vară ar putea fi reabilitată cu bani de la bugetul local

Grădina de Vară ar putea fi reabilitată cu bani de la bugetul local

Optimismul primarului Cosmin Andrei legat de finalizarea lucrărilor la Teatrul "Mihai Eminescu" va conduce în perspectivă și la alocarea unor fonduri și pentru reabilitarea și modernizarea Grădinii de Vară din spatele instituției de cultură botoșănene.

În cadrul unei conferințe de presă, edilul municipiului Cosmin Andrei s-a arătat extrem de încrezător în ceea ce privește derularea lucrărilor la teatru, dar totodată s-a arătat dispus să investească bani de la bugetul local pentru Grădina de Vară, chiar dacă această locație este concesionată.

“Reabilitarea Grădinii de Vară nu a fost prinsă nici în prima fază a proiectului, pe motiv că este concesionată, dar nici în a doua fază. Avem un proiect modern pentru teatru pe care ne propunem să-l ducem la bun sfârșit și în contrast vom avea o grădină de vară care va rămâne în același stadiu care se află și în prezent. Nu este normal. Nu ne face cinste această discordanță și chiar dacă vom aloca fonduri de la bugetul local vom avea un proiect finalizat integrat”, a precizat primarul municipiului.

În urmă cu câțiva ani, societatea Elsaco a concesionat Grădina de Vară, urmând să amenajeze acolo o zonă de entertainment, dar din motive necunoscute proiectul nu a mai prins viață.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta