ASTĂZI: Protest cu zeci de mașini în municipiul Botoșani! FOTO VIDEO

Zeci de mașini au intrat astăzi în municipiul Botoșani, unde a fost autorizat un marș de protest cu autovehicule, pe următorul traseu: str. I.C.Brătianu - str. Tudor Vladimirescu - str. Grivița - Calea Națională - str. Cuza Vodă - Piata Revoluției. 

ASTĂZI: Protest cu zeci de mașini în municipiul Botoșani! FOTO VIDEO

Marșul de protest a pornit de la Răuseni și a trecut prin comunele Hlipiceni, Todireni, Lunca, Sulița, Blândești, Talpa, Stăuceni.

Mașinile au intrat apoi în municipiul Botoșani, unde a fost de asemenea autorizat un marș de protest cu autovehicule, pe următorul traseu: str. I.C.Brătianu - str. Tudor Vladimirescu - str. Grivița - Calea Națională - str. Cuza Vodă - Piata Revoluției. 
 
Marșul a fost urmat de pichetarea Instituției Prefectului. Protestul nu a fost unul tocmai liniștit, scandările adresate autorităților depășind deseori limita limbajului admis în spațiul public. O delegație a protestatarilor s-a întâlnit apoi cu reprezentanții autorităților, la discuții participând Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, precum și Dan Șlincu, prefectul județului Botoșani, dar și Cătălin Gheorghian, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani. Discuțiile au fost și aici peste măsură de tensionate, acuzațiile curgând și de o parte și de cealaltă. (vezi video jos)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
142

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
245

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
337

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...