Angajații DSPSA lucrează sistematic în vederea infrumusețării orașului

Angajații DSPSA lucrează sistematic în vederea infrumusețării orașului

 

Luna aprilie a debutat în forță pentru angajații Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani. În acest sens, s-au efectuat lucrări de înfrumusețare în diferite zone ale orașului dar, în același timp, s-a continuat operația de dezinfectare a terenurilor de joacă și de spălare a străzilor municipiului.

Încă de la începutul acestei luni, angajații DSPAS și-au continuat șirul lucrărilor începute din luna martie.  Astfel, s-a continuat marcajul rutier al bordurilor în intersecțiile Casa Cărții si Calea Națională, zona Romarta și  s-au executat curățarea si vopsirea bordurilor din intersecția străzilor Calea.Națională -I.Pillat, în zona bazarului. O altă zonă de maxim interes pentru botoșăneni care beneficiază de îmbunătățiri este parcul “Mihai Eminescu” unde se continuă lucrările de reparații ale lacului. Tot aici a fost transportat compost de la CMCDR în vederea valorificării deșeurilor vegetale, pentru a fi așternut pe spațiile verzi ale parcului, pentru umplerea golurilor.

 De asemenea, au fost spălate cu autocisterna din dotare străzile Octav Onicescu, Prieteniei,  Sucevei,  Vârnav, în zona școalii nr.7,  Curcubeului si cele din zona hipermarketurilor Carrefour, Kaufland, Lidl, Penny, folosind un detergent profesional, iar o pompă de apă a fost montată pentru irigare pe stadionul Mecanex .

De reparații generale și de dezinfecție au beneficiat și terenurile de joacă din parcul Curcubeului, din zona ANL Bucovina,  parc Sucevei dar și alte zone din oraș  și s-au asigurat îngrijirea zilnică, curățenia, hrana și asistența medicală a câinilor din padoc. Totodată,  s-a continuat marcarea rutieră a bordurilor în toate intersecțiile începând de la benzinăria Petrom până în zona bazarului.

„Sperăm că prin toate aceste lucrări de primăvară, vom reuși să schimbăm în bine fața orașului, iar botoșănenii, când vor ieși din case, vor fi plăcut surprinși de felul cum arată”, se relatează într-una dintre postările DSPSA-ului pe pagina de facebook.