Alex Velea schimbă atmosfera în Centrul Vechi! FOTO, VIDEO
UPDATE!

De la piesele lui Stratan, în genul folk, Centrul Vechi răsună acum de hip-hop, odată cu intrarea în spectacol a lui Alex Velea, care, alături de dansatorii săi şi colegii de trupă, electrizează atmosfera.

Alex Velea schimbă atmosfera în Centrul Vechi! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Partenerul de viaţă al Antoniei, artista care i-a încântat cu vocea şi frumuseţea ei vineri seară, Alex Velea face show pe scena Zilelor Oraşului. De altfel, interpretul le-a spus botoşănenilor că Antonia i-a povestit cât de bine s-a simţit la Botoşani şi le-a propus să reediteze petrecerea.

Adolescentele şi tinerele din faţa scenei dansează şi îi scandează numele. Hit-urile cu care s-a consacrat sunt cântate de artist în tandem cu spectatorii, semn că fanii sunt devotaţi.

UPDATE:

De două ori, Velea a dat semne că şi-a încheiat recitalul şi de tot atâtea ori s-a întors pentru bis-uri, soliciat fiind de multitudinea de fani. Printre aceştia se rătăciseră şi câţiva adulţi care păreau la fel de încântaţi ca cei tineri de concertul artistului, ridicând mâinile în aer şi cântând alături de acesta. "Cai verzi pe pereţi", "Câteodată" şi "Am defecte" au fost ultimele piese interpretate de Alex Velea şi compania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
3639

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...

Alerte meteo de la primar pentru cetăţenii dintr-o comună botoşăneană!

Marţi, 19 Septembrie 2017
7966

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiţi, a făcut un apel pe o reţea de socializare către cetăţenii din satele Răchiţi, Roşiori, Costeşti şi Cişmea, posesori de telefoane mobile, să-i tr...

Botoşănenii vor plăti un preţ MAI MARE pentru apă şi canal!

Marţi, 19 Septembrie 2017
1185

Nova Apaserv a înaintat Autorităţii Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice o documentaţie pentru care solicită aprobarea majorării preţului pentru s...