Ziua Olimpică la Botoşani: cros, fotbal, tenis pentru gimnaziu și liceu

Ziua Olimpică la Botoşani: cros, fotbal, tenis pentru gimnaziu și liceu

Sâmbătă, 1 iunie 2019, am sărbătorit voia bună și mișcarea în cadrul Zilei Olimpice, eveniment desfăşurat în Parcul "Mihai Eminescu" Botoșani.

"Ziua Olimpică" este mult mai mult decat o zi în care ne distrăm, ne jucăm sau facem exerciții. Este o zi de sărbătoare a Mișcării Olimpice Moderne, zi în care se împărtășesc valorile olimpice în cadrul comunității.

Cel mai tânăr participant are 4 ani, în timp ce cel mai vârstnic, peste 60 ani.

Alături de alergători, au avut placerea sa participle și profesor Anisie Ionț (Inspector de specialitate I.S.J), dr. Corneliu Saradan (DSP), Ana Țepeș (Inspector Sport D.J.T.S.), Budăi Ungureanu Dorel (Consilier Sport D.J.T.S.), profesor Cucu Genoveva (Secretar A.O.R filiala Botoșani), profesor Tibi Honciuc L.P.S, profesor Măntăluță Dan (Șc.Generală nr.11), profesor Anisie Maria (Liceul teoretic ,,Grigore Antipa”), profesor Rusu Diana (Colegiul Național ,,A.T.Laurian”) și profesor Alecsa Elena (director A.O.R filiala Botoșani).

La Școala Generală Nr. 7 s-a desfășurat Concursul "Energie și Destindere" Fotbal-Tenis, gimnaziu și liceu , simplu și dublu. Toți participanții au primit din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român: tricouri, șepcuțe, diplome și medalii.

"De la cei mai energici copilași până la oameni cu funcții înalte, astăzi, sportul ne-a dovedit că ne unește pe toți indiferent de vârstă sau ocupații. Cel mai mult m-a impresionat dorința copiilor de câștiga dar și bucuria acestora de a participa la o activități de genul acesta. Încurajez și îmi arăt dorința de a vedea cât mai des astfel de manifestări în comunitatea noastră cât și din ce în ce mai mulți iubitori ai sportului", a declarat Cristina Carciuc, director Departament Concursuri și activități extrașcolare CJE.

Comunicat de presă AOR Botoşani 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ROAMING INVOLUNTAR: Botoșani, printre județele în care semnalul e "furat", iar costurile sunt uriașe!

Luni, 24 Iunie 2019
858

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), le atrage atenția tuturor utilizatorilor de telefonie și internet mobil, care au serviciul de roaming acti...

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
618

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2408

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...