Ziua Olimpică la Botoşani: cros, fotbal, tenis pentru gimnaziu și liceu

Ziua Olimpică la Botoşani: cros, fotbal, tenis pentru gimnaziu și liceu

Sâmbătă, 1 iunie 2019, am sărbătorit voia bună și mișcarea în cadrul Zilei Olimpice, eveniment desfăşurat în Parcul "Mihai Eminescu" Botoșani.

"Ziua Olimpică" este mult mai mult decat o zi în care ne distrăm, ne jucăm sau facem exerciții. Este o zi de sărbătoare a Mișcării Olimpice Moderne, zi în care se împărtășesc valorile olimpice în cadrul comunității.

Cel mai tânăr participant are 4 ani, în timp ce cel mai vârstnic, peste 60 ani.

Alături de alergători, au avut placerea sa participle și profesor Anisie Ionț (Inspector de specialitate I.S.J), dr. Corneliu Saradan (DSP), Ana Țepeș (Inspector Sport D.J.T.S.), Budăi Ungureanu Dorel (Consilier Sport D.J.T.S.), profesor Cucu Genoveva (Secretar A.O.R filiala Botoșani), profesor Tibi Honciuc L.P.S, profesor Măntăluță Dan (Șc.Generală nr.11), profesor Anisie Maria (Liceul teoretic ,,Grigore Antipa”), profesor Rusu Diana (Colegiul Național ,,A.T.Laurian”) și profesor Alecsa Elena (director A.O.R filiala Botoșani).

La Școala Generală Nr. 7 s-a desfășurat Concursul "Energie și Destindere" Fotbal-Tenis, gimnaziu și liceu , simplu și dublu. Toți participanții au primit din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român: tricouri, șepcuțe, diplome și medalii.

"De la cei mai energici copilași până la oameni cu funcții înalte, astăzi, sportul ne-a dovedit că ne unește pe toți indiferent de vârstă sau ocupații. Cel mai mult m-a impresionat dorința copiilor de câștiga dar și bucuria acestora de a participa la o activități de genul acesta. Încurajez și îmi arăt dorința de a vedea cât mai des astfel de manifestări în comunitatea noastră cât și din ce în ce mai mulți iubitori ai sportului", a declarat Cristina Carciuc, director Departament Concursuri și activități extrașcolare CJE.

Comunicat de presă AOR Botoşani 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
544

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
396

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2844

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...