Zeci de oameni de afaceri şi politicieni la înmormântarea lui Dorin Romeo Floareş FOTO

Cu demnitate şi eleganţă Botoşanii şi-au luat rămas bun de la Dorin Romeo Floareş, regretatul preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Botoşani.

Zeci de oameni de afaceri şi politicieni la înmormântarea lui Dorin Romeo Floareş FOTO

Dureroase momente, cele în care un om care a marcat mediul de afaceri din Botoşani prin implicarea de care a dat dovadă şi proiectele în care şi-a pus priceperea şi eforturile îşi ia rămas bun pentru totdeauna.

Afectat de o cumplită boală, Dorin Romeo Floareş, cel ce a condus Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Botoşani, a murit joi, la numai 56 de ani. La slujba de înmormântare, oficiată la Biserica "Sf. Cuvioasa Parascheva" de pe Pietonalul Unirii de către preotul paroh Visarion Vitizeu şi preotul Petru Chirvase, au partipat familia şi prietenii apropiaţi dar şi oameni de afaceri şi directori de instituţii din Botoşani care au colaborat ani de zile cu Dorin Romeo Floareş.

În convoi, maşina mortuară a fost precedată de alte două autovehicule pline cu coroane şi jerbe de flori. De la biserică, convoiul mortuar s-a îndreptat spre Cuza- Vodă, urmând să ajungă la Cimitirul Pacea, acolo unde Dorin Romeo Floareş urma să fie înmormântat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
142

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
138

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
21

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...