Week-end magic la Uvertura Mall

Week-end magic la Uvertura Mall

In perioada 1 – 3 iunie, Uvertura Mall invită toți prichindeiii din Botosani sa descopere magia copilariei. Timp de 3 zile, cei mai iubiti eroi si cele mai indragite personaje sunt pusi pe distractie si voie buna.

Vineri, 1 iunie, startul petrecerii este la ora 12:00 cand, in acompaniamentul supramarionetelor, se deschide taramul de basm Uvertura Mall. Pe parcursul zilei, toti copiii prezenti pot lua parte si castiga premii la concursurile si spectacolele pregatite: pentru cultivarea spiritului de competitie si descoperirea talentelor de indemanare, copii pot incerca campionatul de joaca de la etajul 4, iar pentru aprofundarea valențelor artistice și dezvoltarea imaginatiei, micii artisti pot incerca atelierul de pictură pe pietre. Bucuria Zilei Copilului va fi cantata si evidentiata in cadrul spectacolului Fifi Dragoste care va incepe la ora 16:oo pe scena de la etajul 4 Uvertura Mall. Prima zi de distractie se incheie cu un spectacol grandios al Baloanelor Uriase de Sapun.

Ziua a doua de distractie incepe in forta la ora 10:00 cu Festivalul „Pe Urmele Traditiei”. Timp de cateva ore, cei mai talentati copii din scolile din judet: solisti vocali, solisti intrumentisti si dansatori, vor aduce in fata publicului traditiile si obiceiurile stramosesti. Dupa aceasta incursiune in istorie, in mall isi vor face simtita prezenta Mascotele Disney preferate. Puse pe șotii și cu imaginația plină de idei năstrușnice, parada mascotelor va fi momentul culminant al zilei.

Petrecerea continuă și duminică, 3 iunie, când complexul comercial va fi acaparat de zâne și prințese. Începând cu ora 12:00, timp de 6 ore, copilașii vor fi eroii propriilor lor povești magice, iar părinții vor redescoperi magia copilăriei.