VIDEO: Ponta, impresionat de investitiile facute de Electroalfa! Vezi ce a primit de la Ciubotaru - FOTO

VIDEO: Ponta, impresionat de investitiile facute de Electroalfa! Vezi ce a primit de la Ciubotaru - FOTO
Dupa intalnirea de la Primaria Botosani, prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, insotiti de primarul Oviudiu Portariuc,  viceprimarul Cosmin Andrei, parlamentarii PSD, au efectuat o vizita la Centrul de Excelență "Electroalfa" din municipiul Botoșani.

Aici au fost intampinati de presedintele Consiliului de Administratie al Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, care impreuna cu oficialii de la Bucuresti a facut un tur al Centrului, explicandu-i prim-ministrului Victor Ponta in ce consta investitia de la Botosani.

Dupa vizitarea Centrului, premierul a avut o scurta intalnire si cu angajatii Electroalfa."Vreau in primul rand sa va felicit pentru ca am tot vizitat in toata tara si sunt optimist sa vad investitii de inalta tehnologie, locuri de munca, dar pentru mine este o surpriza sa vad o unitate economica atat de moderna la Botosani. Cand toata lumea zice ca la Botosani este doar agricultura si ca au ramas doar batranii, ca tinerii au plecat toti si nu are nicio sansa judetul. Cu atat mai mult ma bucur ca aveti incredere in Botosani si ca aici ati investit, si imi spuneti ca in continuare veti crea locuri de munca. Vreau sa va rog sa accesati in continuare fonduri europene, pentru ca nicaieri nu este mai mare nevoie de fonduri europene decat in zona de Nord-Est a tarii", a spus premierul Victor Ponta."Sa dea Dumnezeu sa faceti profit si sa il reinvestiti, ca in felul acesta nu va mai taxam deloc de la 1 iulie, ca reducerea contributiilor de asigurari sociale, pentru un angajator important ca dvs., se va simti in buget mai mult decat pentru cei care au foarte putini angajati", a completat Ponta.

La finalul vizitei, Victor Ponta a semnat in cartea de onoare a companiei Electroalfa si a primit din partea lui Gheorghe Ciubotaru un tablou.

In continuare, premierul se va deplasa la Baisa, pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru modernizarea Drumului Național 29 – Botoșani-Suceava.

FOTO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

Luni, 13 Iulie 2020
141

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

Luni, 13 Iulie 2020
227

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

Luni, 13 Iulie 2020
544

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...