VIDEO: Câșlariu revine cu problema drumurilor. „Uitați cum se fac plombări în 2020. Am ajuns bătaia de joc a României”

VIDEO: Câșlariu revine cu problema drumurilor. „Uitați cum se fac plombări în 2020. Am ajuns bătaia de joc a României”

Liderul Asociației „Grup Civic” din Botoșani, Daniel Câșlariu, a revenit la problema care l-a adus în atenția publică în urmă cu mai bine de un an: infrastructura rutieră din județ.

El a postat pe Facebook trei videoclipuri, prin care ilustrează cum plombează mai mulți muncitori craterele din tronsonul Botoșani-Ștefănești, declamând că amestecul de nisip cu smoală menit să peticească șoseaua reprezintă o bătaie de joc la adresa celor care urmează să o practice.

„Uitați-va și dumneavoastră cum se fac în anul 2020 plombarile pe drumul national Botoșani-Ștefănești. Oare nu vede nimeni nesimțirea cu care se lucrează? Oare nu este tras nimeni la răspundere pentru bătaia asta  de joc? Stau si ma intreb oare eu sunt singurul care  trebuie sa ia atitudine? Rugămintea mea este sa distribuiți sa vadă o tara întreaga ca noi cei din Botoșani am ajuns bătaia de joc a României. Domnule Costică Macalet președinte al Consiliului Județean si domnule Dorin Birta   vicepreședinte, va mai bateți mult joc de noi?”, a scris Câșlariu pe Facebook.

În imagini, se poate observa că muncitorii și utilajele aparțin Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Modernizarea tronsonului Botoșani-Ștefănești a fost atribuită la mijlocul lunii mai a acestui an, iar potrivit termenilor contractuali, finalizarea lucrărilor este estimată pentru anul 2022. Subiectul a fost intens dezbătut în administrație și în lumea politică, fiind anunțate licitații și chiar o falsă atribuire inclusiv la finele anului trecut.

Proiectul de modernizare are o valoare de peste 200 de milioane de lei, fără TVA.

 

 

 

Spune-ne opinia ta