Un oraș din Italia declară război românilor: "Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii… se comportă ca niște animale!"

"Pentru noi sunt niște persoane nedorite, care se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!"

Un oraș din Italia declară război românilor: "Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii… se comportă ca niște animale!"

Șase români, deja identificați de forțele de ordine, au stârnit furia localnicilor după ce s-au bătut și au devastat o grădină, din apropierea unei parcări, loc amenajat cu bănci și mese, loc destinat pentru picnic.

Cei șase sunt rezidenți la Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, Italia. Au mâncat, dar mai ales au băut prea mult și, în cele din urmă, după ce au părăsit zona, lăsând în urmă plin cu deșeuri, sticle și pungi de plastic, s-au deplasat către locuințele lor unde s-au bătut.

Cauzele violentei bătăi nu sunt încă clare, dar în urma altercației două persoane au fost transportate la Spitalul San Polo din Monfalcone. În situație mai gravă se află unul dintre bărbați care a fost lovit violent în timp ce era trântit la pământ. În timpul încăierării a fost spart și un geam. Au fost vecinii cei care, auzind țipetele și strigătele, au solicitat intervenția poliției, care a sosit la fața locului și i-a identificat pe cei sașe.

Evenimentul a fost anunțat deja duminică după-amiază de către primarul Anna Maria Cisint, care s-a deplasat la Marina Julia pentru a afla ce s-a întâmplat. Prima reacție a avut-o pe pagina de Facebook, unde a postat o fotografie de la locul unde au petrecut românii și a făcut un comentariu: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat unele persoane, deja identificate ca fiind cetățeni de origine română“, a scris ea.

”Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilă și va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat primărița, conform gazetaromaneasca.com.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...