Un ginecolog a vrut sa opereze beat crita!

Un ginecolog a vrut sa opereze beat crita!
Lumea medicala din Romania musteste de scandaluri care stirbesc pe zi ce trece increderea romanilor in medici.

Dupa ce nu cu mult timp in urma a fost indelung mediatizata povestea unei femei care a murit intr-un spital pentru ca a fost ignorata de medici, un nou caz socant zguduie sistemul sanitar romanesc.

Un ginecolog de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti a venit beat la serviciu pentru a opera si a facut scandal cand paznicii i-au interzis sa intre in spital.

Dupa ce s-a certat cu toti cei care i-au iesit in cale, medicul Marcel Carnaru a plecat, nu inainte de a lovi masina de politie care venise la fata locului in urma unor sesizari.

Potrivit Click.ro, directorul Spitalului Judetean Arges, Gabriel Copciag, a negat ca ginecologul ar fi venit la spital in stare de ebrietate in timpul programului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
519

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...