Un consilier local îi cheamă la raport pe antreprenorii de la Cornișa și de la Teatru

Un consilier local îi cheamă la raport pe antreprenorii de la Cornișa și de la Teatru
Un consilier local a solicitat celor din conducerea Primăriei Botoșani ca la următoarea ședință de Consiliu Local să fie chemați și reprezentanții celor două firme care au câștigat licitația pentru realizarea celor două mari proiecte derulate de muncipalitate, respectiv Parcul de agrement Cornișa și investiția de la Teatrul Mihai Eminescu.

Consilierul Eugen Țurcanu vrea ca cei doi antreprenori să ofere informații exacte despre stadiul de execuție a lucrărilor și când vor fi finalizate acestea.

“Fac o solicitare către cei de la Direcția Dezvoltare, sau cine se ocupă prin Primărie, ca în următoarea sedinta de Consiliu Local sa fie invitati antreprenorul general de la Cornisa si de la Teatrul M. Eminescu pentru a vorbi cu dumnealor sa intelegem cu exactitate cand vor fi terminate lucrarile si ce grafic de lucrari au. Nu ii invitam sa bea un ceai, ci sa ne explice cum vad aceste obiective pentru ca informatiile pe care le arunca in spatiul public unii din Primarie sunt foarte confuze, ba terminam, ba nu terminam, mai aflam ca terminam peste o luna si facem si concert", a spus Eugen Țurcanu. 

Lucrările la Parcul de agrement Cornișa sunt executate de Electroalfa, iar la Teatrul M. Eminescu licitația a fost câștigată de firma Victor Construct. 

 

Spune-ne opinia ta