Un angajat al unui service auto din Botoșani, tinichigiu - accidentat grav

Un angajat al unui service auto din Botoșani, tinichigiu - accidentat grav

În  data  de  21.08.2018, în  jurul  orei 10.05, a avut  loc un eveniment în care a fost implicat  numitul  R. Constantin, cu vârsta de 54 ani, având funcţia de tinichigiu, angajat al unui auto-service din municipiul Botoşani.
În timp ce lucra la nivelul parbrizului unui camion, lucrătorul s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 1,5 metri, suferind o lovitură în zona coloanei vertebrale.
 
Accidentatul a fost transportat  la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani,  pentru îngrijiri de specialitate.
Evenimentul, soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator,  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile Legii nr.   319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, actualizată, şi H.G. nr. 1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de  aplicare a prevederilor Legii nr. 319/2006.

(comunicat I.T.M.Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta