Un actor britanic a leșinat pe aeroportul din Oradea

Un actor britanic a leșinat pe aeroportul din Oradea

Mark Fleischmann

Un actor britanic, idol a milioane de tineri din întreaga lume, a leşinat, miercuri dimineaţă, în Aeroportul Oradea. Mark Fleischmann, cunoscut pentru rolurile sale din filmul Inception și din serialele Being Human ori Wolfblood, populare printre adolescenți, a fost preluat de un echipaj cu medic al SMURD Bihor şi a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor.
 
Actorul se afla în România pentru filmări. „Apelul a fost în jurul orei 9, iar pacientul se afla lângă avion. Când am ajuns noi, era conştient”, a declarat dr. Alexandru Mateoc, medic în cadrul SMURD-UPU Bihor, pentru bihoreanul.ro.
 
Potrivit acestuia, actorul a primit primele îngrijiri medicale pe aeroport, iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor, unde a fost supus unor investigaţii medicale suplimentare.
 
În urma analizelor a reieşit că lui Fleischmann i s-a făcut rău pe fondul oboselii şi a unei reacţii alergice. „Nu s-a putut stabili dacă a fost generat de un medicament pe care l-a luat sau de la un aliment pe care l-a consumat la micul dejun”, a spus medicul.
 
Cert este că Fleischmann a primit tratament intravenos specific, după care şi-a continuat drumul spre Bucureşti, mulţumind personalului medical de la UPU Bihor pentru modul în care a fost tratat. “Iniţial a fost speriat, pentru că în Marea Britanie, în Unităţile de Primire a Urgenţelor, lucrează doar paramedici şi a crezut că şi aici e la fel. S-a liniştit când a aflat că a fost tratat de un medic”, a mai declarat Mateoc.
 
În vârstă de 45 ani, Mark Fleischmann a mai jucat și în seriale precum Wolfblood Secrets, Doctors, Dark Matters: Twisted But True sau The Five.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...