Ultimele zile de toamnă: E frig, innorat și plouă

Ultimele zile de toamnă: E frig, innorat și plouă

Ploile si ninsorile iau o pauza, miercuri, iar soarele isi face aparitia, chiar daca timid, dintre nori. Va fi in continuare frig, mai ales in nordul si centrul tarii. Abia de joi vremea se mai dezmorteste putin.

Miercuri, vor fi precipitatii mixte doar in Moldova. Temperaturile vor fi asemanatoare celor de marti, cu o maxima de 9 grade in Banat si Dobrogea, de 8 grade in Muntenia, Oltenia si Crisana, de 7 grade in Moldova si de 6 in Transilvania si Maramures.

Iata temperaturile maxime de miercuri in cateva orase ale tarii:

Arad: 7 grade Celsius
Botosani: 5 grade Celsius
Brasov: 3 grade Celsius
Cluj-Napoca: 4 grade Celsius
Craiova: 7 grade Celsius
Constanta: 10 grade Celsius
Iasi: 5 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 8 grade Celsius
Sibiu: 6 grade Celsius
Sulina: 8 grade Celsius
Timisoara: 8 grade Celsius

Joi, va ploua in toata tara, iar in Crisana nu sunt excluse lapovita si ninsoarea. Meteorologii anunta ca se incalzeste foarte putin in jumatatea de vest a tarii si simtitor in est. Astfel, in Dobrogea, temperaturile pot urca pana la 15 grade Celsius, in Muntenia pana la 12, iar in Moldova pana la 10 grade. O maxima de 9 grade e anuntata pentru Banat, una de 8 grade pentru Oltenia, Crisana, Transilvania si Maramures.

Iata temperaturile maxime de joi in cateva orase ale tarii:

Arad: 7 grade Celsius
Botosani: 5 grade Celsius
Brasov: 8 grade Celsius
Cluj-Napoca: 6 grade Celsius
Craiova: 5 grade Celsius
Constanta: 15 grade Celsius
Iasi: 7 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 7 grade Celsius
Sibiu: 8 grade Celsius
Sulina: 12 grade Celsius
Timisoara: 10 grade Celsius

Vineri, va ploua in aproape toata tara, exceptie facand Banatul, Crisana si Maramuresul. Nu vor fi mari schimbari in ceea ce priveste temperaturile. Vor fi maximum 16 grade in Dobrogea, 10 in Moldova si Oltenia, cel mult 9 in Muntenia si Banat, 8 in Transilvania. In Maramures se pot inregistra 7 grade Celsius.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
2

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
83

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
94

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...