Trupul neînsufleţit al unei adolescente, descoperit pe un câmp din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări
UPDATE!

Trupul fără viaţă al unei adolescente de 16 ani a fost descoperit, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe camp, la aproximativ trei kilometri de localitatea ieşeană Hălăuceşti. Poliţiştii au deschis o anchetă, existând indicii că moartea fetei a fost una violentă.

Trupul neînsufleţit al unei adolescente, descoperit pe un câmp din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări

Potrivit Mediafax, poliţiştii ieşeni au fost alertaţi de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în zona capului.

"S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie", a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii şi procurorii fac cercetările, existând suspiciuni de crimă.

UPDATE:

Prietenul fetei a fost audiat de către procurori pe tot parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar după ce a negat că el ar fi autorul crimei, şi-a recunoscut în cele în urmă fapta. Sâmbătă dimineaţă, el a fost reţinut, apoi a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În funcţie de rezultatul expertizei psihiatrice, anchetatorii vor decide dacă vor solicita judecătorilor emiterea mandatului de arestare pe numele tânărului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...