Trupa MiniART în Școala Altfel FOTO

Trupa MiniART în Școala Altfel FOTO

Activitățile din cadrul săptămânii ,,Școala Altfel” au adus una dintre cele mai frumoase surprize pentru un număr mare de elevi și cadre didactice de la școlile din Botoșani.

Desfășurat la Casa Tineretului – sala Teatrului ,,Mihai Eminescu” joi 18 aprilie, 2019 , spectacolul ,,Miorița” de Vasile Alecsandri a provocat  emoție și frumusețe dând dovadă de o realizare artistică de excepție. Micii actori care fac parte din trupa MiniART sunt elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.7 din Botoșani, din clasa a III-a E și sunt  coordonați de învățătoarea Lili Iurescu și de actrița Silvia Răileanu.

 

Impactul puternic pe care l-a avut textul ales de Silvia Răileanu, (actrița la Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoșani și părinte a unui copil din clasa mai sus menționată) dar și complexă punere în scenă a piesei a făcut ca “Miorița” să poată fi jucată de copii de 9-10 ani de o manieră total surprinzătoare.

Trupa de teatru MiniART  a câștigat si  trofeul Festivalului național de teatru pentru elevi  “George Constantin”, București cu același spectacol remarcabil.














(comunicat)

 

Spune-ne opinia ta