Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!

Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!
Oana Puscasu este singurul candidat care nu a trecut de proba de proiecte a concursului pentru postul de director al unei institutii de cultura, Filarmonica Botosani ramanand cu un singur competititor in cursa, in persoana lui Mihai Sarbu, instrumentist in cadrul institutiei.

Astfel, pentru Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, Florin Aionitoaei a obtinut la prima proba nota 9.43, iar Traian Apetrei, care concureaza pentru inca un mandat in fruntea Teatrului Mihai Eminescu, a primit din partea comisiei nota maxima.

Pentru postul de manager al Filarmonicii Botosani s-au inscris doua persoane, Oana Puscasu si Mihai Sarbu, cel de-al doilea fiind notat cu 9.25.

De mentionat ca proba de proiecte este eliminatorie, astfel ca Oana Puscasu nu are dreptul sa se prezinte la cea de a doua proba a concursului, cea de interviu.

Interesant este ca, desi proiectul Oanei Puscasu a fost apreciat de catre viceprimarul Catalin Alexa ca avand elemente care ar putea fi preluate in managementul Filarmonicii, respingerea acestuia s-a facut pe motive exclusiv tehnice.

"Desi a fost respins, proiectul Oanei Puscasu cuprinde si cateva idei bune care ar putea fi preluate de viitorul manager. Proiectul a fost eliminat din concurs din etapa intai intrucat nu respecta conditia prevazuta la punctul 5 din caietul de obiective, si anume ca proiectul de management sa fie limitat la un numar de 25 de pagini plus anexe, redactate cu caractere Times New Roman, 12, si spatiere la un rand si jumatate", a declarat viceprimarul Catalin Alexa in aceasta dimineata.

 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
77

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...