Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!

Trei candidati raman in cursa pentru cele trei posturi de director la institutiile de cultura!
Oana Puscasu este singurul candidat care nu a trecut de proba de proiecte a concursului pentru postul de director al unei institutii de cultura, Filarmonica Botosani ramanand cu un singur competititor in cursa, in persoana lui Mihai Sarbu, instrumentist in cadrul institutiei.

Astfel, pentru Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, Florin Aionitoaei a obtinut la prima proba nota 9.43, iar Traian Apetrei, care concureaza pentru inca un mandat in fruntea Teatrului Mihai Eminescu, a primit din partea comisiei nota maxima.

Pentru postul de manager al Filarmonicii Botosani s-au inscris doua persoane, Oana Puscasu si Mihai Sarbu, cel de-al doilea fiind notat cu 9.25.

De mentionat ca proba de proiecte este eliminatorie, astfel ca Oana Puscasu nu are dreptul sa se prezinte la cea de a doua proba a concursului, cea de interviu.

Interesant este ca, desi proiectul Oanei Puscasu a fost apreciat de catre viceprimarul Catalin Alexa ca avand elemente care ar putea fi preluate in managementul Filarmonicii, respingerea acestuia s-a facut pe motive exclusiv tehnice.

"Desi a fost respins, proiectul Oanei Puscasu cuprinde si cateva idei bune care ar putea fi preluate de viitorul manager. Proiectul a fost eliminat din concurs din etapa intai intrucat nu respecta conditia prevazuta la punctul 5 din caietul de obiective, si anume ca proiectul de management sa fie limitat la un numar de 25 de pagini plus anexe, redactate cu caractere Times New Roman, 12, si spatiere la un rand si jumatate", a declarat viceprimarul Catalin Alexa in aceasta dimineata.

 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezultate finale la Definitivat 2020 în Botoșani: 83 de candidați au obținut dreptul de practică în învățământul preuniversitar

Luni, 3 August 2020
511

Rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este la Botoșani de 64,84%, o rată &icir...

După 70 de ani, botoșănenii încă mai găsesc proiectile neexplodate din al Doilea Război Mondial

Luni, 3 August 2020
267

ISU Botoșani a anunțat o descoperire periculoasă în curtea unui localnic din Ungureni, unde o echipă de muncitori care executa lucrări de aducțiune apa, a scos la suprafață, un element d...

Dramă într-o familie din Leorda: un bărbat a murit în timp ce trebăluia prin curtea casei

Luni, 3 August 2020
1534

Un bărbat din judeţ a fost găsit fără suflare în curtea casei din comuna Leorda. Cei care au anunţat serviciul 112 au fost chiar membrii familiei, aceştia fiind chiar cei care au făcut d...