Tragedie! Dascăl omorât de o mașină, iar preotul rănit, în timp ce umblau cu Ajunul!
ACCIDENT!

Tragedie! Dascăl omorât de o mașină, iar preotul rănit, în timp ce umblau cu Ajunul!

   Arhiva

Tragedie înainte de Crăciun, la Lișna, comuna Suharău! Un bărbat în vârstă de 56 de ani, dascăl la Biserică, a murit, iar preotul din sat a ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un autoturism.

O șoferiță în vârstă de 42 de ani, din Dorohoi, se deplasa, miercuri, în jurul orei 20.00, dinspre Darabani către Dorohoi, iar la ieșirea din localitatea Lișna a intrat în coliziune cu o căruță pe care nu a observat-o, atelajul hipo nefiind semnalizat.

În căruță, pe lângă căruțaș, se mai aflau dascălul, Ilie Leancă, și preotul, Marius Păduraru, care umblau cu Ajunul. Aceștia mai aveau de mers la o singură casă, pentru a vesti Nașterea Domnului.
 
În urma impactului puternic, dascălul a murit pe loc, iar preotul a suferit mai multe leziuni la picior și la coaste, fiind transportat la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri.

Șoferița s-a ales cu dosar penal penal pentru ucidere din culpă. Ea a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
331

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
566

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...