Ţigări de contrabandă găsite în maşina unei botoşănence, într-o comună suceveană

Ţigări de contrabandă găsite în maşina unei botoşănence, într-o comună suceveană
Conducătoarea auto a declarat că a cumpărat țigările din Bazarul Suceava, de la o persoană necunoscută, şi intenţiona să le comercializeze pe raza localităţii de domiciliu.

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit în trafic, pe raza comunei Şcheia, autoutilitara condusă de o femeie în vârstă de 39 ani, din judeţul Botoşani, iar în urma controlului vehiculului, în interior au fost identificate 1.500 pachete ţigări de provenienţă extracomunitară.

"Țigările, în valoare de 18.000 lei, au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă", se precizează în comunicatul poliţiei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

astăzi, 09:20
54

Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor. Oraşul arată ca după bombardament, tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la P...

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Liberalii recurg la orice tertipuri pentru a nu dubla alocațiile copiilor din România, așa cum a prevăzut PSD, inclusiv copy-paste!”

astăzi, 08:50
67

Parlamentarul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru a declarat astăzi că este oripilat de faptul că liberalii folosesc tehnici de manipulare pentru a nu dubla alocațiile.  „St...

Creștere bruscă a deceselor în urma virusului criminal: 2619 morți

astăzi, 08:45
289

Numărul deceselor la nivel mondial a crescut brusc, la 2619! 8 morți în Iran, 7 în Coreea de Sud! China a raportat luni dimineață 409 noi cazuri de coronavirus confirmate. Dar numărul...