Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!
Seară de weekend agitată pentru poliţiştii din Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, care caută un tânăr din comuna Mihălăşeni ce a făcut ravagii prin sat.

Iulian C. , în vârstă de 23 de ani, şi-a petrecut toată ziua într-un bar din comună, unde a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat a ieşit din cârciumă şi l-a lovit ca din senin pe un tânăr care i-a ieşit în cale. Apoi s-a întâlnit cu preotul din sat care a fost "întâmpinat" cu un potop de înjurături şi ameninţări.

Preotul nu a fost ultima victimă a individului pus pe rele, mai mulţi consăteni având parte de acelaşi tratament. Ba mai mult, la un moment dat a găsit o scândură în drum cu care l-a lovit pe un alt bărbat.

Sătenii au sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţiştii din Mihălășeni. Când i-a văzut, individul s-a enervat şi a pus mâna pe o furcă, ameninţându-i pe oamenii legii.

Ajutorul şefului de post a reuşit să-i ia furca din mână, dar când s-a apropiat să-l imobilizeze, individul i-a tras un pumn şi a reuşit să fugă. Spre Mihălăşeni au fost trimişi mascaţii care îl caută pe agresorul care va fi acuzat de ultraj. Poliţiştii au sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
33

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
412

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
235

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...