Scoatem hainele de iarna din sifonier! Val de aer rece dinspre Oceanul Arctic

Scoatem hainele de iarna din sifonier! Val de aer rece dinspre Oceanul Arctic

Daca la inceputul acestei saptamani vremea ne-a rasfatat si cu temperaturi de 20 de grade, lucrurile se schimba incepand chiar de miercuri. Temperaturile scad in toata tara, iar o noua racire e anuntata saptamana viitoare.

Prin urmare, e cazul sa scoatem hainele de iarna din sifonier. In Moldova vremea se raceste semnificativ, astfel ca rar se vor mai depasi 8 grade Celsius. In ceea ce priveste temperaturile minime, acestea pot scadea si sub 0 grade. Ploi slabe sunt anuntate mai ales saptamana viitoare.

Un val de aer rece dinspre Oceanul Arctic a patruns in Europa in acest weekend si urmeaza sa atinga zilele urmatoare zona Mediteranei, precum si Balcanii. Vor avea loc caderi masive de zapada in Alpi, dar si in vestul Sloveniei, in Croatia, Bosnia, Serbia, Muntenegru si este posibil ca frontul de aer rece sa ajunga si in Romania.

Miercuri, ploile se grupeaza in Transilvania, Banat, Crisana si Oltenia. Daca in Maramures iese putin soarele, in Muntenia si Dobrogea vremea va fi posomorata. Maximum 10 grade vor fi in Muntenia, Banat, Moldova si Maramures.

Iata temperaturile maxime de miercuri in cateva orase ale tarii:

Arad: 8 grade Celsius
Botosani: 6 grade Celsius
Brasov: 11 grade Celsius
Cluj-Napoca: 9 grade Celsius
Craiova: 10 grade Celsius
Constanta: 11 grade Celsius
Iasi: 8 grade Celsius
Ramnicu Valcea: 11 grade Celsius
Sibiu: 10 grade Celsius
Sulina: 10 grade Celsius
Timisoara: 9 grade Celsius

Joi, va fi ceata in Moldova si va ploua in Dobrogea, Oltenia, Banat si Transilvania. Temperaturile vor urca usor, dar nu mai mult de un grad-doua.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...