Școala de Ucenici Electroalfa, program de calificare într-o meserie tehnică pentru absolvenții de școli profesionale și licee tehnice

Școala de Ucenici Electroalfa, program de calificare într-o meserie tehnică pentru absolvenții de școli profesionale și licee tehnice

Electroalfa organizează o nouă sesiune de calificare într-o meserie tehnică pentru absolvenţii de şcoli profesionale şi licee tehnice din județul Botoșani. Programul de calificare se derulează pe o perioadă de 3 luni și include atât ore de pregătire teoretică, cât și sesiuni practice în cadrul celor trei fabrici de producție Electroalfa.

Persoanele interesate să învețe o meserie și să-și asigure un loc de muncă într-o companie românească de succes se pot înscrie în cele două sesiuni deschise:

  • grupa 1- până la 10 iulie 2018
  • grupa 2- până la 31 august 2018

Electroalfa oferă calificare internă la locul de muncă, sub îndrumarea unor mentori dedicați în următoarele domenii: electrician, lăcătuș, operator mașini comandă numerică, vopsitor, sudor. Pe parcursul programului, ucenicii beneficiază de aceleași drepturi ca ale unui angajat: salariu, masă caldă la prânz, concediu de odihnă.

Pentru a fi acceptat în program, nu se solicită experiență profesională anterioară. Candidații trebuie să aibe finalizate minim 10 clase. În etapa de selecție se va lua în calcul interesul candidatului de a se alătura companiei Electroalfa. CV-urile însoțite de scrisoarea de intenție se pot depune la sediul central al companiei (Calea Națională 15, Botoșani) sau se pot trimite electronic la adresa jobs@electroalfa.ro cu mențiunea Aplicație Școala de Ucenici.